04.12.2010 – Winter

Vanmorgen nog snel even door het winterse AWD gestruind. Onderweg aardig wat herten gezien en 1 vos. Door de hevige sneeuw die met een strakke wind in mijn gezicht blies kon ik de vos niet op de foto zetten. Het was een guur tochtje maar wel zeer ontspannen. Door de sneeuw en wind van -2 graden werd mijn haar een ijsdeksel.

Total views: 1318

6 Comments »

 
  • Miranda says:

    Hoi Auke,

    Jeetje, inderdaad een lekker winters sfeertje 🙂 Ik kan me je ijsdeksel heel goed voorstellen, want ik heb vandaag een paar uur gefietst om mooie winterplaatjes te maken … tijdens een flinke sneeuwbui met flinke wind ploeteren door de verse sneeuw op de fiets … alles voor een mooie foto nietwar? Maar mijn sjaal en broekspijpen en muts waren bij thuiskomst toch ook mooi bevroren … haha … maar ik ben er wel heerlijk uitgeweest en dat is ook wat waard nietwaar? Ben nu de foto’s aan het uitzoeken… Fijn weekend verder en sterkte met je moeder!
    Groetjes,Miranda

  • Zeer mooie winterfoto’s. Is dit dicht bij jou in de buurt of trek je er echt op uit in dit weer?

  • de bossies! says:

    Hoi Auke
    Prachtige foto’s van een wit AWD ..De Wilde zwanen in de lucht…Prachtige wintergasten. Ik hop dat er morgen nog sneeuw ligt…Ik denk van wel..Lijkt me heerlijk om met zo’n pak sneeuw naar de AWD te gaan.
    Dan maar een ijsdeksel 🙂
    Gr Henk

  • Ghita says:

    Mooie winterse serie, met als toppers de vliegende wilde zwanen en het hertje (liiieeef). Het was bar weer gisteren, vrijdag was het nog goed te doen,ik heb toen een aantal uren heerlijk door de AWD gestruind.
    Het blijft toch genieten, van zo’n mooi wit pak sneeuw.

  • Jana says:

    wondeful winter captures…i love the AWD too:)

  • Loes says:

    Hallo Auke,
    Ik was er ook die zaterdagochtend, prachtig, en ook echt genieten zolang ik de wind niet tegen had, maar foto’s kon ik nauwelijks maken.
    Jij laat de wintersfeer nog even prachtig zien!
    We zien elkaar waarschijnlijk 23 januari, top-initiatief van Henk!
    Groet en alle goeds voor je ouders
    Loes

 

Leave a Reply

 
Don`t copy text!