03.06.2010 – Brand

Een bijzondere dag in het leven van de hooxies. Rond het middaguur brak er brand uit in de bijkeuken. De droger had vlam gevat en had bijna ons hele huis plat gelegd. Gelukkig was Sam zo adequaat om op aangeven van opa, die net op bezoek was en zo gauw de telefoon niet kon vinden, onmiddellijk 112 gebeld bij de buren. De brandweer die net terug wilde keren na het redden van een kat kon meteen doorrijden en was zeer snel ter plaatse. Ze hebben het vuur kunnen doven waardoor de brandschade beperkt bleef tot het achterste gedeelte van het huis. De woonkamer stond vol zwarte rook en moet grondig worden schoongemaakt. Later heb ik ze nogmaals gebeld en zijn ze opnieuw uitgerukt om een smeulende balk tussen het plafond te blussen, erg verraderlijk.
We zijn allemaal erg geschrokken, het is best heftig. In de komende dagen gaan we de zaken weer op orde zien te krijgen. Nu eerst maar even tot rust komen.
We zijn erg blij met alle reacties en hulp van vrienden, buren, kringleden, meerkerkers en collega’s die spontaan ons benaderen om ons een hart onder de riem te steken. Fantastisch! Bedankt allemaal.



Total views: 809

4 Comments »

 
 

Leave a Reply

 
Don`t copy text!