11.01.2015 – “Je suis..”

Wat er de afgelopen week is gebeurd, houdt onze gemoederen flink bezig. In een volgende blog wil ik daarover mijn gedachten delen. Maar eerst maar even bij vandaag blijven: een bijzonder feestelijke celebration met Kees Kraayenoord in ICF Leiden en hockey. Gisteren met Sam en vandaag had Noud zijn wedstrijden; Sam floot de eerste, ikzelf de tweede. Volle winst voor Noud vandaag, gisteren won de A1 van Sam de ene wedstrijd en verloor de tweede. Kan verkeren.
Vanavond was wel toppie met een goed terugkijk op Romeinen 12:1-2 over Jezus als voorbeeld nemen in je leven, leren leven als Hij. Vertaald naar de slogan die in de demonstraties in Parijs werden gebruikt zou je voor Rom. 12:1-2 de bewoording “je suis Jésus” kunnen toepassen. Met als doel de ander dienen, liefhebben en helpen.


Total views: 623

Leave a Reply