33 – Hij Is Onze Helper

🕗 Periode 1 / Dag 33 – 🌲Pad 2. Het Vaderhart Van God   –   📌 Joh. 3:36  | 

📖 Jes. 41:8-20 (vs. 13 en 14: Je staat er niet alleen voor!)

Dan was wanhopig op zoek naar de weg naar huis. Het had hem een hele dag gekost om, via verschillende manier van vervoer, van de luchthaven naar de afgelegen school in de Afrikaanse bush te komen, waar hij les had gegeven. Nu had hij nog slechts een paar uur om op tijd terug te komen voor zijn terugvlucht. Hij had juist de laatste bus gemist en stond daar in het donker, langs een verlaten weg en vroeg God wat hij moest doen. Enkele momenten later stopte een grote auto voor hem. De chauffeur, die ook erg verlaat was, vertelde dat hij Dan met plezier even bij de luchthaven wilde afzetten. En hij kwam daar alsnog ruim op tijd aan.
Onze Vader God vindt het fijn om ook op een praktische manier in je leven betrokken te zijn, zowel in normale als in wanhopige situaties. Niets is te groot of God kan er iets aan doen en niets is te klein om belangrijk te zijn voor God. Wij zouden elke dag Zijn invloed in ons leven moeten verwachten!

🔨 Vraag de Vader om hulp als je de volgende keer onverwacht tegenslag of problemen hebt, Hij wil je zelfs bij de allerkleinste dingen helpen.

🕗 Periode 1 / Dag 33 – 🌲Pad 2. Het Vaderhart Van God   –   📌 Joh. 3:36  | 

Print

Comments are closed.