37 – Krachtige Liefde

37 –

🕗 Periode 1 / Dag 37 – 🌲Pad 2. Het Vaderhart Van God   –   📌 Joh. 3:36  | 

📖 Jer. 32:16-22Jer. 32:26-27 (vs. 17, 27: Voor God is niets onmogelijk)

Toen Rose het levenloze lichaampje van haar acht maanden oude zoontje uit het badje tilde, moest ze vechten tegen de paniek die in haar opkwam. De radeloze moeder probeerde alles om het weer tot leven te wekken en schreeuwde het uit naar Jezus. Maar nog steeds gaf haar zoontje geen teken van leven. Ze was uitgeput, maar kreeg opeens een gevoel van vrede over zich heen. Na enkele ogenblikken gaf God haar in om in de naam van Jezus te bidden tegen de geest van de dood. Rose bad hardop en sprak krachtig de overwinning van Jezus Christus uit over de dood. Tot haar stomme verbazing begon haar zoontje weer te ademen. Tot op de dag van vandaag is hij helemaal gezond!
Toen Rose zelf niets meer kon doen, riep ze uit naar God. Niets is te moeilijk voor Hem. Onze Vader God is almachtig, en Hij kan die macht gebruiken in het voordeel van Zijn kinderen.

🔨 Heb jij hulp gevraagd aan de Vader toen je ziek was of toen er iets ernstigs aan de hand was? Als je zwak bent, voel jij je dan bitter of meer afhankelijk van God?

🕗 Periode 1 / Dag 37 – 🌲Pad 2. Het Vaderhart Van God   –   📌 Joh. 3:36  | 

Print

Comments are closed.