63 – Opmerkelijke Manier Van Aanbidden

🕗 Periode 1 / Dag 63 – 🌲Pad 4. De Creativiteit Van God   –   📌 Deut. 6:4-5  | 

📖 Psalm 150 ()

Muziek en dans, al worden ze vaak verkeerd gebruikt, zijn op geen enkele wijze verboden door God. In dit stukje wordt het gebruik van trompetten, gitaren, drums en gezang juist aangemoedigd!
God kan ook aanbeden worden door middel van dans. Mirjam danste van blijdschap na het oversteken van de Rode Zee (Ex. 15). Koning David danste met alles wat in hem was voor God om de terugkeer van de ark te vieren (2 Sam. 6:16). We realiseren ons niet dat deze gaven gemaakt zijn voor zowel Gods plezier als voor onszelf.
Een jonge man met een fantastische muzikale gave worstelde vele jaren met de behoefte om bevestigd te worden na een optreden. Zowel bij zijn eigen vader als bij God had hij moeite om zich geaccepteerd te voelen. Op een dag begon hij te spelen voor zijn hemelse Vader. Vrij snel merkte hij dat God daar plezier in had. Daardoor verdween zijn behoefte aan waardering van anderen beetje bij beetje.

🔨 reng op een plek waar je niet gestoord wordt tijd met God door. Zing, speel of dans voor hem, net zoals David dat in de Psalmen doet. En ervaar het plezier van je hemelse Vader.

🕗 Periode 1 / Dag 63 – 🌲Pad 4. De Creativiteit Van God   –   📌 Deut. 6:4-5  | 

Print