37 – Lofprijs Onder Alle Omstandigheden

🕗 Periode 3 / Dag 37 – 🌲Pad 10. Aanbidding   –   📌 Rom. 1:16  | 

📖 Psalm 56:2-14 (vs. 10: De ellende achter ons laten)

God wil dat wij Hem zelfs in moeilijke situaties nog lofprijzen. We prijzen Hem namelijk niet voor wat er gebeurd is, maar om wie Hij is. God is onze lofprijs waard en als we onze ogen op Hem richten zien we onze problemen ook in een ander perspectief. Een voorbeeld: in Athene was een Amerikaanse professor die daar oude
Daar niemand nog deze toestemming had gehad, was dit een unieke kans om informatie te verzamelen dat nog totaal onbekend was. Op de terugreis verbleef hij een nacht in Rome. Hij liet op een tas na al zijn bagage in zijn auto. Toen hij de volgende dag bij zijn auto kwam, bleek deze te zijn opgebroken en al zijn bagage was gestolen. Alhoewel hij boos en verdrietig was, raakte hij niet verbitterd. Hij liet zich niet van zijn stuk brengen door negatief over anderen en over God te doen. Zijn houding om God te prijzen voor wie Hij is, was door deze vervelende diefstal niet veranderd.

🔨 Ga de meest moeilijke perioden in je leven is na. Neem er een aantal in gedachten en prijs God ‘in’ die situatie. Probeer die situatie niet te veranderen maar geef lofprijs een echte plaats in je leven en in je emoties.

💡 Rom. 8:28

🕗 Periode 3 / Dag 37 – 🌲Pad 10. Aanbidding   –   📌 Rom. 1:16  | 

Print

 
Don`t copy text!