9 – Kijken In De Toekomst

🕗 Periode 4 / Dag 9 – 🌲Pad 13. Het Kennen Van Gods Wil   –   📌 Jer. 29:11  | 

📖 Gen. 41:1-43 (Vraag God of Hij beelden geeft over de toekomst)

Loren Cunningham was net 20 jaar oud, toen hij een visioen zag dat hem richting gaf voor de rest van zijn leven. In het visioen zag hij een wereldkaart met daarop golven die op de kusten van de continenten beukten. De golven werden jonge mensen die elke natie overspoelden, met als doel het evangelie te prediken en deel te nemen aan Gods werk. Die visie gaf Loren de inspiratie om Jeugd met een Opdracht (Youth with a Mission) op te starten. Sindsdien zijn honderdduizenden jonge mensen de wereld ingegaan om God te dienen.
Er is een gezegde: “Inzicht heeft meer waarde dan duizend woorden”. Een visioen kan een sterk inzicht geven over onze toekomst. Maar de Bijbel zegt niet dat wij allemaal zulke visioenen zullen zien zoals Loren Cunningham. Wat God wel belooft, is dat een ieder een bepaald begrip over onze toekomst zal hebben. Als onze relatie met God zich verdiept, dan zal ook het verlangen groter worden om op een nieuwe en diepere manier van Hem te horen.

🔨 Heeft God jou inzicht gegeven over je toekomst? Vraag God je hart en gedachten te openen zodat Hij tot je kan spreken in dromen en visioenen.

🕗 Periode 4 / Dag 9 – 🌲Pad 13. Het Kennen Van Gods Wil   –   📌 Jer. 29:11  | 

Print

Comments are closed.