12 – Een Zaak Van Vertrouwen

🕗 Periode 4 / Dag 12 – 🌲Pad 13. Het Kennen Van Gods Wil   –   📌 Jer. 29:11  | 

📖 Gen. 17:15-22 (Reageer naar God toe met vertrouwen en geduld)

Sara had het verlangen om binnen de kerk carrière te maken als jeugdleider. Ze had daarvoor een training gehad op een bijbelschool en ze had het gevoel dat God haar daarvoor had geroepen. Waarom duurde het dan allemaal zo lang? Sara besloot om toch maar rustig af te wachten. Ze bleef haar best doen met de activiteiten waar ze mee bezig was en ze bleef vertrouwen op de beloftes van God.
Op een zondag na de dienst nam haar voorganger haar even apart. “Sara, de gemeente is de laatste tijd erg hard gegroeid en we hebben nu de ruimte voor een fulltime jeugdleider. Zou jij ervoor willen bidden of dit misschien wat voor jou is?” vroeg hij.
Gods timing klopt altijd. Soms zal je misschien ongeduldig worden, maar we moeten altijd blijven vertrouwen op Zijn beloftes. Op een dag zullen ze uitkomen. Vaak is God bezig ons voor te bereiden op die beloftes. Als we dan blijven vertrouwen en geduldig wachten op Gods aanwijzingen, dan zal Zijn belofte komen op de tijd dat wij daar klaar voor zijn.

🔨 Ben jij ongeduldig aan het wachten op een belofte van God die nog niet is uitgekomen? Vraag God je te helpen om te blijven vertrouwen op de belofte die Hij jou heeft gegeven. Hij is je niet vergeten!

🕗 Periode 4 / Dag 12 – 🌲Pad 13. Het Kennen Van Gods Wil   –   📌 Jer. 29:11  | 

Print

 
Don`t copy text!