20 – Honger Naar Meer Dan Alleen Voedsel

🕗 Periode 4 / Dag 20 – 🌲Pad 13. Het Kennen Van Gods Wil   –   📌 Openb. 3:20  | 

📖 Richt. 20:26-35 (vs. 26-28: Vasten om geleid te worden)

Terry haar hele leven stond op z’n kop. Iemand had haar een nieuwe baan met nieuwe uitdagingen en verantwoordelijkheden aangeboden. Maar toch groeide het verlangen in haar hart om in de zending te gaan. Ze wist niet welk plan God nu voor haar had. Daarom had ze echt een antwoord van God nodig. Ze zou tijdens het weekend gaan vasten om Gods leiding te zoeken. Drie dagen lang bracht ze door met gebed, aanbidding en Bijbel lezen. Op zondagavond had ze echt het idee dat God haar had gehoord en dat Hij haar antwoord zou geven, ook al wist ze nog niet wat het antwoord zou zijn. Gedurende de maanden daarna kreeg Terry keer op keer de bevestiging dat God haar riep voor de zending.
Bijbels gezien is vasten een middel om God te zoeken en om leiding te vragen. Tevens is vasten een middel om persoonlijk tijd met God apart te zetten en eventueel je zonden te belijden. Jezus gebruikte vasten ook om meer autoriteit te krijgen over demonen. Ook de apostelen vastten, net als Jezus. Door de eeuwen heen hebben heel veel christenen ervaren dat vasten effect had op de groei van hun geestelijk leven en dat het invloed had op hun bediening.

🔨 Breng eens een dag door met vasten, neem tijd om God te aanbidden en wacht op God. Zorg wel dat je genoeg drinkt. Als je langer wilt gaan vasten, zorg dan dat je informatie leest over vasten om gezondsheidsproblemen te voorkomen.

🕗 Periode 4 / Dag 20 – 🌲Pad 13. Het Kennen Van Gods Wil   –   📌 Openb. 3:20  | 

Print

Comments are closed.