21 – Vrede Over Moeilijke Beslissingen

🕗 Periode 4 / Dag 21 – 🌲Pad 13. Het Kennen Van Gods Wil   –   📌 Openb. 3:20  | 

📖 Num. 6:24-261 Sam. 24:1-13 (vs. 24-26: Wees zeker dat je Zijn vrede hebt)

De beslissing van Olympisch kampioen sprinten Eric Liddell deed de wereld opschrikken. Vanwege zijn christelijk geloof en zijn overtuiging over het houden van de zondagsrust, weigerde hij aan wedstrijden op zondag mee te doen. Een storm van kritiek volgde. Van alle kanten werd hij onder druk gezet om zijn besluit te wijzigen, maar de vrede van God gaf hem zekerheid over deze beslissing. Al snel opende God een andere deur en kon hij aan andere wedstrijden meedoen. Dat deed hij, en hij won goud.
Als we een moeilijke beslissing moeten nemen, dan is de vrede die we diep in ons voelen één van de beste manieren waarop God bevestigt dat we het goede besluit hebben genomen. Deze vrede voelde David ook en dat gaf hem het vertrouwen om de personen die Saul wilden doden tegen te houden. Deze vrede komt in ons leven als we er voor kiezen om Gods weg te gaan in plaats van onze eigen weg.

🔨 Heb jij wel een voor een moeilijke beslissing gestaan in een belangrijke situatie? Heb je ook die vrede gevoeld toen je besloot om Gods weg te gaan?

🕗 Periode 4 / Dag 21 – 🌲Pad 13. Het Kennen Van Gods Wil   –   📌 Openb. 3:20  | 

Print

Comments are closed.