7 – Veilig In Zijn Armen

🕗 Periode 5 / Dag 7 – 🌲Pad 17. Overwinnend Christenleven   –   📌 1 Joh. 1:9  | 

📖 Zef. 3:14-20 (vs. 17: God jubelt en juicht over ons)

In de winter van 1988 schudde de aardbodem in Armenië. Dat kwam door een aardbeving met een kracht van 8,2 op de schaal van Richter (extreem hoog). Gebouwen schudden en in enkele minuten kwamen zo’n 50.000 mensen om het leven. Een vader rende naar de school van zijn zoon en vond alleen nog maar puinresten. Onmiddellijk begon hij te graven en te zoeken naar mogelijke overlevenden onder het puin. Urenlang ging hij door maar vond geen enkel teken van leven. Anderen helpers hadden de moed al opgegeven omdat er volgens hen geen hoop meer op leven was. De vader ging door terwijl zijn handen bloedden.
Na meer dan 36 uur hoorde hij een zacht stemmetje. Het lukte hem om de laatste stenen te verwijderen. Toen vond hij zijn zoon met 13 andere kinderen die in een luchtbel ergens onder het puin zaten. “Ik zei al dat u ons wel zou vinden, vader”, zei zijn zoon huilend. “Ik wist dat u nooit zou opgeven.”De liefde van onze hemelse Vader is zelfs groter dan de liefde van deze vader. God geeft nooit op met één van ons. Als wij ergens ‘onder het puin’ liggen, is het vaak heel moeilijk om rustig te wachten en op Hem te vertrouwen hoe hij ons er uit zal redden. Maar in Rom. 8:38-39 staat dat er niets in de hemel of op de aarde is wat ons kan scheiden van de liefde van God.

🔨 Heb jij het gevoel dat God het niet meer ziet zitten met jou? Lees onderstaande verzen eens door. Hij wil juist met jou verder omdat Hij van je houdt.

🕗 Periode 5 / Dag 7 – 🌲Pad 17. Overwinnend Christenleven   –   📌 1 Joh. 1:9  | 

Print

 

Copying content is not available on hooxies.nl for copyright reasons