31.07.2010 – Corfu (2)

Nog een aantal indrukken van de vakantie op Corfu, met name van de natuur, zee en rotsen. Opvallend waren de dolfijnen die voorbij zwommen. Een aantal mensen waren de gelukkigen om net op dat moment een boot ter plekke te hebben. Desondanks keken de passagiers van de boot op de eerste foto net even de verkeerde kant op. Hoe mooi wil je het hebben?

Total views: 592

2 Comments »

 
 • Miranda says:

  Hoi Auke,
  Mooie foto’s van Corfu … die dolfijnen zijn echt leuk!
  Bedankt voor je bericht in mijn gastenboek. Ik had het zelf ook gezien en inmiddels ook al iet op de site erover gezet, maar bedankt voor je berichtje! Leuk dat je het ook gezien hebt … haha .. enneh … het waren trouwens molens bij Leidschendam en niet bij Leiderdorp. Ik vond het zelf ook wel grappig dat de foto werd getoond … Timofeeff stond er gotendeels voor, maar ach, het gaat om het idee nietwaar?
  Groetjes en fijne avond
  Miranda

 • Jana says:

  you have managed to pack some of the Greek sun and the beauty of Greek nature into your pictures…amazing!

 

Leave a Reply