Archive for November 2014

23.11.2014 – Vijftigers

Vandaag waren we uitgenodigd om de verjaardagen te vieren van een bevriend echtpaar. Met de hele vriendengroep togen we eerst naar het strand waar we vervolgens in het bos werden opgewacht door de koek en sopie wagen met gluhwein. ‘s Avonds troffen we elkaar weer voor het feest met heerlijk eten en drinken. Leuke mensen ontmoet. Weer een leuke dag.

Read the rest of this entry »

20.11.2014 – Slotjes

Nieuwe technologieën geven aanleiding om op tijd groei te sturen met name kaak en tanden. Noud is de derde in rij die hier van gebruik maakt. Zijn mondopening werd wel even flink opgerekt maar het is gelukt. Nu twee jaar slotjes bijhouden en dan weer alles netjes op een rij.

Read the rest of this entry »

14.11.2014 – Trainen

De wekelijkse training was voor Sam vandaag erg nat. Bakken met water stroomden naar beneden langs de lichtmasten van het hockeyveld. Sam was vandaag even keeper tijdens de training en hield in ieder geval zijn haar droog. Morgen de wedstrijd.

Read the rest of this entry »

09.11.2014 – The Way Back

Na een hockeyzaterdag (supporter in de ochtend, fluiten in de middag, coachen in de avond) gingen we vanochtend weer naar de ICF. Wat een heerlijk enthousiasme en beleving. Meteen maar kaarten gereserveerd voor de musical rond Kerst: The Way Back, echt aan te bevelen.
Vanmiddag gingen Ingrid en ik even een wandeling maken in het AWD. Het zonnetje stond laag en gaf een heerlijke warmte en mooi strooilicht. Veel paddenstoelen (klinkt gek; waarom niet gewoon paddestoelen, geen pad gezien) en mooie herfstkleuren.
 
Read the rest of this entry »

06.11.2014 – Gold

Vandaag ontving ik mijn KLM Gold kaart. Het reizen van afgelopen jaren was zakelijk en privé niet onaangenaam, en heeft nu wat extra puntjes opgeleverd voor de business lounges. Reizen voor de zaak zal wel wat minder worden met een nieuwe baan in het vooruitzicht. Van mij mag het koninklijk blauw van de KLM samen met Airfrance een flinke boost maken in de komende jaren.

Read the rest of this entry »
 
Don`t copy text!