Archive for August 2010

22.08.2010 – Fryslân

Afgelopen weekend zijn we even naar Friesland afgereisd en om onze ouders te bezoeken. ‘s Avonds hebben we een wandeling gemaakt door een dichtbijgelegen natuurgebied (mini-awd) en overdag een boottochtje over de Friese wateren bij Wartena en Eernewoude.


Read the rest of this entry »

16.08.2010 – Corfu (3)

Nog even een paar indrukken van Corfu, zie ook Corfu (1) en Corfu (2). Een prachtig eiland met Italiaanse trekjes qua kleur en flora. De prachtige stad Kerkyra doet is niet typisch Grieks en doet ons denken aan Jeruzalem en Tel Aviv. Het vliegveld van Kerkyra ligt pal aan zee en vliegtuigen kunnen bijna worden aangeraakt op de aanvliegroute. De zee is helder blauw en de tafereeltjes op het eiland erg leuk, zoals de oude dame in het plaatsje Episkepsi.

Read the rest of this entry »

14.08.2010 – nu.nl

Annelot staat met poldercross op nieuwsfoto van website nu.nl, die op hetzelfde moment is genomen als foto 1 van 2de rij en foto 4 op 1ste rij van het vorige bericht.

Read the rest of this entry »

13.08.2010 – Poldercross

Vanavond heeft Annelot met schoolvrienden en vakantievrienden (van Corfu) een poldercross gelopen. Nou ja, gelopen, modderploeteren en zwemmen. Een gezellige boel maar lastig te fotograferen omdat je je eigen dochter nauwelijks herkend.

Read the rest of this entry »

05.08.2010 – Noud 8

Tijdens de zomervakantie wordt ieder jaar weer het huttenbouwfeest gehouden. Dit jaar heb ik meegedaan als vrijwilliger. In deze week was ook Noud jarig. Hij is acht geworden en werd op “kinderstad” samen met twee andere jarigen toegezongen. De jongens hebben allebei hun eigen hut gebouwd: Sam met zijn vrienden, Noud een privé-hut.

Read the rest of this entry »