Archive for February 2007

26.02.2007 – Keuken geplaatst

Vandaag is de keuken geplaatst. Het resultaat is prachtig. De hoogte was iets anders dan afgesproken met de verkoper waardoor de wandcontactdozen iets hoger moeten worden ingefreesd. Maar dat mag de pret niet drukken. De monteurs hebben voortreffelijk werk geleverd.


Read the rest of this entry »

26.02.2007 – Fred gecremeerd

Vanmorgen naar de crematieplechtigheid van Fred geweest en nagepraat met zijn vrouw en kinderen. Een boeiende man is niet meer. De kanker maakte aan zijn leven een einde. Gelukkig reikt het evangelie van Jezus ons verder dan de dood, en kunnen we zeggen: “Dood, waar is je angel”. Jezus overwon de dood door Zijn dood, en ook Fred heeft dat ervaren. Dit afscheid is niet een vaarwel maar een totziens.

Read the rest of this entry »

23.02.2007 – Keuken geleverd

Na het slopen is de nieuwe keuken geleverd. De woonkamer staat helemaal vol.

Read the rest of this entry »

22.02.2007 – Keuken gesloopt

Vandaag met schoonpapa de keuken gesloopt en muren opgelapt voor de nieuwe keuken.

Read the rest of this entry »

19.02.2007 – Fred overleden

Gisteravond, 18 februari, is Fred overleden, 3 uren nadat ik nog bij hem op bezoek was. Een bijzondere man, een bijzondere en opmerkelijke ontmoeting, verdrietig dat hij er niet meer is, zeker ook bijzonder want “hij had er vrede mee om te gaan omdat hij naar het Huis van de Vader zou gaan”. Onze ontmoeting doet mij denken aan het verhaal van Filippus en de kamerling.

Read the rest of this entry »

18.02.2007 – Geschrokken

Vandaag met de vrouw van Fred gebeld. Hij is niet thuisgekomen maar ligt nog steeds in ziekenhuis, nu zeer verslechterd. Vanavond ben ik bij hem in Amsterdam geweest om even bij hem te zijn. Eigenlijk is hij niet meer aanspreekbaar vanwege pijnbehandeling. Zijn sterven zal waarschijnlijk binnen enkele dagen een feit zijn. Ik ben erg blij dat hij weet dat hij naar het Huis van de Vader gaat.

Read the rest of this entry »

18.02.2007 – Duinwandeling


Vandaag met zijn allen even naar de duinen geweest voor een wandelingetje.

Read the rest of this entry »

14.02.2007 – Fred naar huis?

Vandaag met Fred gebeld. Hij mag waarschijnlijk naar huis om in eigen omgeving te zijn.

Read the rest of this entry »

12.02.2007 – München

Vandaag samen met mijn baas naar München geweest met de vroege vlucht (7.00 heen, 19.00 terug) voor een bespreking met collega’s aldaar.

Read the rest of this entry »

11.02.2007 – Sam’s partijtje

Vandaag Sam zijn partijtje gevierd. Over een kleine 10 dagen is hij jarig maar dan is iedereen op vakantie en wordt de keuken geplaatst. Het partijtje werd gehouden bij Space Expo inclusief het wegschieten van (water)raketten. Nog even een fotootje van de astonauten met Andre Kuipers. Thuis eten met een kinderbuffet.

Read the rest of this entry »

10.02.2007 – M250

Op zaterdag hebben we een belangrijk software pakket operationeel gemaakt. Met collega’s in Den Haag en München is het gelukt om het werk af te ronden wat met tientallen collega’s in het voorafgaande jaar is voorbereid.
Read the rest of this entry »

09.02.2007 – Bezoek Fred

Sinds 3 maanden ken ik Fred die ernstig ziek is. Vrijdagavond heb ik Fred nog kunnen bezoeken in het St. Lucas in Amsterdam, misschien wel de laatste keer. Hij gaat nu een traject van pallatieve sedatie in. Heel fijn dat we in de ontmoetingen die we hebben gehad hebben kunnen spreken over de dood en het Huis van de Vader. Het lijkt alsof ik nu afscheid moet nemen van een vriend die ik al 20 jaar ken, toch ken ik hem slechts 3 maanden. Ik hoop dat ik hem volgende week nog een keer kan ontmoeten.

Read the rest of this entry »

08.02.2007 – Sneeuwpret

Vandaag was slecht weer voorspeld, maar niet heus. De kinderen vonden het geweldig.

Read the rest of this entry »

04.02.2007 – Nieuwe website

Momenteel ben ik bezig de oude website te vervangen door een nieuwe. Hier is al vast een voorproefje:

Read the rest of this entry »

04.02.2007 – Meer foto’s

Nu (bijna) alle foto’s zijn gescand, wordt het tijd alles in te delen op datum, gebeurtenis en onderwerp. Dat valt niet altijd even mee. De kwaliteit van de scans zijn goed. Inzoomen geeft nog steeds goede resolutie (zie bijv. de foto op de Massada). Herinneringen bij foto’s zijn ook altijd leuk, van vakantiereisjes of sinterklaaspartijtjes….


Read the rest of this entry »
 
Don`t copy text!