Archive for September 2013

28.09.2013 – Hockey

Een heerlijke zonnige zaterdag om de camera weer te pakken na een maand op de plank. Noud en Sam moesten hockeyen tegen Qui Vive en Pinoké. Leuke wedstrijden met mooie momenten.

Read the rest of this entry »

22.09.2013 – Ongeval A6

Op zondagavond rijden we terug van Friesland naar huis en worden we op A6 voorbij Joure van de weg gereden. Door een uitwijkmaneouvre rij ik met 130km/u de berm in en moet bijsturen om niet in de sloot te eindigen. Wat er in de volgende 10 seconden gebeurt is onvoorstelbaar. De auto spreekt al zijn veiligheidsystemen aan en het lukt me de auto weer recht te krijgen. In die 10 seconden had ik wel 4 maal het gevoel dat we over de kop zouden gaan en rollen. Het ging net goed. We zijn erg geschrokken. Het bleef gelukkig bij materiële schade. De chauffeur die ons wegduwde heeft zich correct gemeld en geëxcuseerd. Het danklied wat net op de cd aan stond was “10000 reasons“, het kon niet gepaster.

Read the rest of this entry »

14.09.2013 – Hockeyweekend

Op 14 september was ik als leiding mee met het hockeyweekend van het team Noud naar Uddel. We hadden speurtocht, zeskamp met touwslingers en indianentouw. En natuurlijk mocht een hockeywedstrijd tegen Apeldoorn niet ontbreken.

Read the rest of this entry »

01.09.2013 – Vijftig

Verjaardag gevierd met familie en vrienden. Leuk dat jullie er allemaal waren.
Dank jullie wel.


Read the rest of this entry »
 
Don`t copy text!