Archive for August 2011

30.08.2011 – Jarig

Iedereen hartelijk dank voor de felicitaties d.m.v. sms-jes, krabbels, belletjes, handjes en mailtjes. Vanochtend thuis kort mijn verjaardag gevierd en de nieuwe tijd ingesteld. ‘s Avonds met gezin en wederzijdse ouders uit eten geweest. Tussendoor heb ik mijn verjaardag met collega’s van mijn huidige en nieuwe afdeling gevierd. Als afscheidskado ontving ik een prachtige vulpen om straks op de nieuwe afdeling contracten mee te tekenen.


Read the rest of this entry »

27.08.2011 – Vierluik

Zaterdagochtend eerst even naar de kapper geweest en daarna de spullen voor de hockey weer klaar gemaakt. Er stonden drie oefenduels gepland tegen Bloemendaal, Athena en de Reigers. De mannen vormen een nieuw team, de C1, en hadden een mooie gelegenheid weer aan elkaar te wennen. Het weer zat redelijk mee behalve in het laatste kwartier want toen ging de kraan helemaal open.


Read the rest of this entry »

26.08.2011 – München

Vanavond teruggekeerd uit München waar ik voor een tweedaags werkbezoek was om kennis te maken met mijn nieuwe afdeling. De ontvangst was bijzonder hartelijk. Gisteravond met andere collega’s bijgepraat in de Ratskeller, een Weinstube onder het raadhuis met zijn mooi gewelven en heerlijk eten. Na afloop werd ons door een collega een Williams en Waldhimbeer aangeboden, een soort fruitjenever. Erg fijn.


Read the rest of this entry »

20.08.2011 – Walibi

Een zonnig dagje op Walibi met twee papa’s en zes kinderen. De moeders hadden hun eigen programma, elders. Om 10 uur gingen de hekken open en om 11 uur was er even die dip van een eenvoudige attractie met centrifugerende werking op mijn maag. Nee, dan liever die snelle dingen. Die kwamen later: de Goliath is toch wel de topper met een bijna-vrije-val en 110km/u, handjes los natuurlijk. De twee papa’s en zes kinderen hebben zich uitstekend vermaakt in al die ongein. Ook nog even een lancerinkje gedaan tot 60m hoogte waardoor je heel even een mooi uitzicht over Lowlands kreeg. Daarna was het nog even lekker stuiteren met z’n allen in de Robin Hood. Noud heeft als enige nog gekart.
Read the rest of this entry »

13.08.2011 – Amsterdam

Vanmiddag met Ingrid er tussenuit naar Amsterdam. Van het Waterlooplein naar de Amstel waar we even het overdekte terrasje pakten vlak naast de Stopera. Daarna verder naar het Leidseplein en terug via de Kalverstraat. Onderweg in de Staalstraat nog even wat gedronken in Café de Gaeper. Ondanks de hevige motregen was het leuk even weer sfeerproeven in de hoofdstad.

Fotos met Blackberry

Read the rest of this entry »

12.08.2011 – Poldercross

Vanavond deed Annelot mee met de jaarlijkse poldercross in Warmond. Samen met Laura en vrienden werd een moddertocht van een aantal kilometers afgelegd binnen 58 minuten. Wat aan de foto’s ontbreekt is de bijbehorende geur van de modder in de sloten. Het ziet er wel decoratief uit. Toch is de tocht vrij zwaar met natte schoenen en het modderklauteren. Volgend jaar gaan ze weer los en probeer ik de foto’s echt scherp te krijgen. De A77 komt eraan.
 
Read the rest of this entry »

05.08.2011 – Noud 9

Noud is 9 jaar geworden en dat vierden we met familie en vrienden, voor zover niet op vakantie natuurlijk. Het was verrassend genoeg een dag met zomerse temperaturen zodat we in de tuin het feest konden beleven. En beleven was het omdat mijn ouders er na een jaar van medische zorg ook bij konden zijn. Een tweede verrassing was dat mijn zus en zwager onverwacht op bezoek kwamen. Noud heeft ervan genoten.

(Nieuw is dat de foto’s vanaf juli als slideshow kunnen worden bekeken. Volg onderstaande symbolen voor de volgende/vorige foto of om de slideshow af te sluiten)

Read the rest of this entry »

02.08.2011 – Goed bericht

Vanmorgen was ik vroeg vertrokken om met mijn ouders op gesprek te gaan voor mijn moeder. Alle chemokuren zijn achter de rug en we kwamen voor de eerste controle. Alle uitslagen van bloed en medische check waren goed. Opgelucht en blij verlieten we het ziekenhuis. Daarna hebben we samen lekker gegeten. Twee goede weken achterelkaar want vorige week hebben we het huis van mijn ouders verkocht. Maar het goede bericht over mijn moeder’s gezondheid is wel het mooiste na al die strijd en complicaties.
Met Ingrid’s ouders ben ik ‘s middags mee gaan varen met de nieuwe Antaris met 3 cylinder motor. Toevallig werd ook vandaag het Friese skûtjsesilen in Eernewoude gehouden waarvan akte. Na het varen hebben we gegeten bij De Brigantijn in Warten.
Fotos met BlackBerry

Read the rest of this entry »
 

Copying content is not available on hooxies.nl for copyright reasons