Archive for February 2011

26.02.2011 – Familie

Mijn moeder zou vandaag uit het ziekenhuis worden ontslagen maar haar gezondheid liet dat nog niet toe (witte bloedlichaampjes nog onder nivo). Terwijl ik onderweg naar Friesland was, werd de bestemming gewijzigd naar het MCL. Samen met mijn vader heb ik mijn moeder twee maal kunnen bezoeken. Ondertussen had Annelot de foto van haar mobiel doorgestuurd met de familie emt ski’s en snowboards.

Read the rest of this entry »

23.02.2011 – Sam 12

Vandaag is Sam 12 jaar geworden. We hebben het gevierd met vrienden en de ouders van Ingrid. Helaas konden mijn ouders er niet bij zijn, en vervelend nieuws was dat mijn moeder vandaag weer is opgenomen vanwege gezondheigsproblemen tijdens de chemokuren. Sam voelde zich echt jarig met zoveel vrienden en alle kado’s. Er werd veel gepouled en generft.

Read the rest of this entry »

22.02.2011 – Vier vossen

Het is 7.45 uur, -5 graden en er staat een strak windje in het AWD. Even later komt de zon op tegen een redelijk heldere lucht. Het lijkt wel voorjaar. De route van zo’n 16-17 km is overigens vrij rustig: veel herten, 4 vossen en evenzoveel vogels (watervogels niet meegerekend). Vandaag heb ik eens het pad buitenom naar Zandvoort gelopen, beslist de moeite waard, er liep zelfs een vos op mijn pad. Na een duinwandeling van 4 uren ben ik weer terug bij Langevelderslag en geniet na van het weer en de natuur.
 Read the rest of this entry »

21.02.2011 – Sauerland

Met gezin zijn we even een weekendje naar Sauerland geweest, voor het eerst. We hadden niet echt op sneeuw gerekend maar beetje op gehoopt en werden er aangenaam door verrast. We zijn gaan skiën, snowboarden en sleeën bij een lokale piste. Het was heerlijk om even in de natuur te zijn, wel koud. Een filmpje van de bevindingen is hier.Read the rest of this entry »

16.02.2011 – Witte Weekblad

We hebben de krant gehaald: D-juniorenploeg Hisalis pakt zaaltitel. Mooi, nietwaar?

Read the rest of this entry »

13.02.2011 – Facelift

Het werd eens tijd voor een ander jasje voor het blog. Met al die widgets is dat toch wel even puzzelen. Maar het begin is er. Tot ziens naar de oude template, hieronder.

Read the rest of this entry »

12.02.2011 – Kampioen

Vandaag zijn we met de hockey jongens D1 kampioen zaalhockey geworden. Twee spannende wedstrijden moesten gewonnen worden, en dat gebeurde met standen 6-4 en 3-1. Het filmpje laat de laatste minuut zien van de laatste wedstrijd.

Read the rest of this entry »

05.02.2011 – Zaalhockey

Vandaag met de JD1 waar Sam in speelt naar Amsterdam geweest. De jongens hebben uitstekend gespeeld. Zelf heb ik gecoached en Kees de trainer/coach heeft gefloten. Spelen in de zaal is toch anders dan op het veld. Het vraagt meer behendigheid en het is snel. Je speelt met 5 veldspelers en je hebt er 11. Er moet daarom veel gewisseld worden. Volgende week is de afsluiting en spelen we tegen de koploper. We zouden de competitie nog kunnen winnen met de kleine sportmannen.

(foto met BlackBerry)

Read the rest of this entry »
 
Don`t copy text!