Archive for March, 2014

26.03.2014 – Hockeyscheids

Twee weken geleden kreeg ik de uitnodiging voor de e-learning module voor KNHB clubsscheidsrechter. Op woensdagavond 26ste heb ik het scheidsrechtersexamen met goed gevolg afgelegd. De examinator las de uitslagen voor: “Hoekstra, 0 fout”. Nu aan de bak zodra de kaart binnen is.

Read the rest of this entry »

25.03.2014 – Bankirai

Tijdens de NSS heb ik vrij genomen om files te vermijden en me thuis nuttig te maken. Samen met Ingrid’s vader hebben we een hardhouten terras (bankirai) aangelegd die aansluit bij het atelier. Eerst moesten de ondergrond en dragers worden voorbereid. Dat was al een klus van ruim anderhalve dag. Vanavond lagen de vlonderdelen erin. Gelukt, met dank aan mijn schoonvader.Read the rest of this entry »

23.03.2014 – Oase

Vanmiddag lekker uitwaaien en van het zonnetje genieten in de duinen, ingang Oase. Onderweg veel vogels gespot waaronder de tjiftjaf, roodborst, buizerds en staartmees. De lente is kleurrijk begonnen.  

Read the rest of this entry »

16.03.2014 – Strand

Met een stevige wind van zee was het strand erg kort maar wel prachtig voor een wandeling met Noud.


(Fotos met BlackBerry Z10)

Read the rest of this entry »

15.03.2014 – Hockey

Vandaag had Noud zijn uitwedstrijd in Amsterdam en Sam speelde thuis. Annelot was vlijtig en werkt in restaurant de Zeemeeuw. Zelf heb ik de gleuf van 14m gegraven achter het atelier voor de terrasverlichting.

Read the rest of this entry »

08.03.2014 – ninny.nl

Het atelier voor Ingrid is klaar en haar werk begint zo vorm te krijgen. Ze heeft nu haar eigen website om haar artwerk te promoten en verder te ontwikkelen. In haar atelier hebben we een studiootje ingericht om het werk te fotograferen en te publiceren op ninny.nl.

Read the rest of this entry »

08.03.2014 – Lentehockey

De eerste veldcompetitiewedstrijden voor de hockey zijn van start gegaan. Noud speelde thuis in een lenteklimaat en wonnen met 5-0. Prachtig weer om de camera er bij te pakken.


Read the rest of this entry »

02.03.2014 – Maart

Een mooie zonnige dag, de natuur komt tot leven en de kleuren van de vogels weerkaatsen schijnen op in het licht van de zon. Genieten, dus; dichtbij in het park, iets verder weg van de AWD.

Read the rest of this entry »