Archive for August, 2007

31.08.2007 – München

Vandaag een dag naar München geweest, 7 uur vliegen en 19 uur terug. Goeie reis en vergaderingen gehad. Doel bereikt.

Read the rest of this entry »

30.08.2007 – Jarig

Leuk nieuws: vandaag jarig en mijn moeder terug uit ziekenhuis na operatie. Samen met vrouw en kinderen uit eten geweest.

Read the rest of this entry »

24.08.2007 – Lesbos

Vandaag zijn we teruggekomen van een vakantie naar Lesbos in Griekenland, een eiland dicht tegen de Turkse kust aan (12km). We hebben lekker ontspannen, boeken gelezen (De dag van de Jakhals, Frederick Forsyth; Gesloten gelederen, Brian Haig; Nathans vlucht, John Gilstrap; Wereldtour, Mart Smeets; Vlucht uit het land van de vrijheid, Anna Meijerink), gezwommen, gesnorkeld, uitstapjes gemaakt met boot en auto, en de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt met andere kameraadjes. Het eten was goed en het uitzicht op de locatie prima (zeezicht).Read the rest of this entry »

05.08.2007 – Noud 5 jaar

Noud is vandaag 5 jaar geworden. De familie is op bezoek geweest, Paul & Ynke hebben overnacht na een avondje Tarzan in Den Haag. Noud kreeg nog brandweerkados, een knuffel en andere leuke dingen. Van Sam kreeg hij een clownwaterfeest; dat was pret in het mooie weer.

Read the rest of this entry »

04.08.2007 – Vakantie

De vakantie is voor mij begonnen. Meteen goed weer en vliegeren met de jongens in het park. Heerlijk om na zoveel weken slecht weer je vakantie buiten te kunnen vieren. Morgen vieren we Noud zijn verjaardag, kan ook lekker buiten, het zwembad staat al klaar.

Read the rest of this entry »