Archive for December, 2008

31.12.2008 – Vader

Gisteravond is mijn vader onverwacht naar het ziekenhuis gebracht wegens acute klachten. Toch even schrikken en gauw naar Friesland om hem te bezoeken. Onderweg het ijs in het IJsselmeer bekeken langs de Afsluitdijk, een idyllisch plaatje.

Read the rest of this entry »

24.12.2008 – Kerstnachtdienst

Met gezin en vrienden zijn we naar een van de kerstnachtdiensten geweest in de Meerkerk. Opnieuw was het zeer de moeite waard en geeft het inhoud aan het kerstfeest. Het thema “de kunst van kerst” werd o.a. vertolkt met een voorbeeld van Ingrid Betancourt die 7 jaar vastzat bij de FARC in Columbia en in haar gevangenschap ontdekte wat kerst betekende (zie foto en artikel)

Read the rest of this entry »

23.12.2008 – Madagascar 2

Samen met Noud zijn we naar Madagascar Escape 2 Africa geweest. Een prachtige animatie film met een leuk verhaal. Hier is de trailer

Read the rest of this entry »

22.12.2008 – Duinen

Lekker vakantie en genoten van het winterzonnetje in de duinen van AWD. Met 500mm aan de camera toch nog een valk en een paar herten kunnen spotten. Het licht over de duinen met het groene mos was prachtig om te fotograferen.

Read the rest of this entry »

20.12.2008 – Ingrid jarig

Mijn vrouw is 40 geworden! Ze heeft haar eigen feestje georganiseerd met vriendinnen. Samen met mijn schoonvader ben ik uit eten geweest en hebben we de film “Wit Licht” bekeken.

Read the rest of this entry »

05.12.2008 – Sinterklaas

Sinterklaas gevierd met gezin, opa en oma, pake en beppe. Ondanks haar koorts heeft Annelot liggend vanaf de bank meegedaan.


Read the rest of this entry »