Archive for April 2017

22.04.2017 – Voetbal

Vanmiddag werd Sam uitgenodigd om te voetballen in het Zaterdag-2 team van Teylingen. Hij speelde rechtsvoor en was verantwoordelijk voor één van de 7 doelpunten.
 

Read the rest of this entry »

16.04.2017 – Pasen

Met ons gezin vierden we samen Pasen. Na de Paasdienst in de Meerkerk stond de brunch klaar en genoten we van paasbrood, ei, zalm en andere lekkernijen.
 

Read the rest of this entry »

16.04.2017 – Opstanding

Vandaag vieren het Paasfeest, het eeuwig leven dat ons gegeven is omdat Jezus uit de dood is opgestaan. We vieren dat Hij sterker is dan de dood.
 

Read the rest of this entry »

14.04.2017 – Goede Vrijdag

Vandaag gedenken we Goede Vrijdag, de dag dat Jezus werd gekruisigd.
 

Read the rest of this entry »

14.04.2017 – SEL2470Z

Om het gebruik van de A7s te vergemakkelijken heb ik een Sony Zeiss FE 24-70mm f/4 OSS aangeschaft. Met een prachtig constante f4 is de lens ook nog eens superscherp. Handig bij de A7 serie en de full frame lenzen is dat je naast de autofocus zelf nog de laatste mm handmatig kan afstellen met in de zoeker het centrum van het beeld uitvergroot.

Read the rest of this entry »

14.04.2017 – Skatemal

Sam was met zijn vriend druk aan het klussen voor de elektrisch aangedreven skateboard. Het ruime arsenaal aan batterijen moet compact worden aangebracht om de aandrijving mogelijk te maken zonder teveel ruimte in te nemen. De jongens waren druk bezig een mal te maken om vervolgens met epoxyhars een model te gieten.

Read the rest of this entry »

09.04.2017 – Narcissen

Even de hond uitlaten, cameraatje mee, zonnetje op je hoofd en gele bloemen op de plaat zetten. De narcissen springen er uit met zo’n krachtige zon. Het gele spat er van af en het beeld kan de camera niet meer ontsnappen.

Read the rest of this entry »

07.04.2017 – Chillen

Met drie bevriende gezinnen kwamen we bij elkaar voor een gezellige avond eten, drinken en bijpraten, full house. Naast de gebruikelijke grappen en grollen met elkaar was het bijzonder om met complete gezinnen alvast de sfeer te proeven van elkaars gezelschap bij de Opwekkingsconferentie die we al jaren samen delen. Mooi!

Read the rest of this entry »

04.04.2017 – München

Op maandagavond vertrokken naar München voor een bespreking met top management over de projecten binnen mijn portfolio. Veel tijd er om heen was er niet. Op de weg terug scheen het zonnetje lekker. Door een zware verkoudheid was het vliegen niet prettig, althans de landing en daarna omdat mijn gehoor zwaar verminderd was voor een lange tijd.


Read the rest of this entry »