Archive for February 2008

23.02.2008 – Sam jarig

Vandaag is Sam 9 jaar geworden. Al vroeg voor hem gezongen en kado’s natuurlijk. Vanmiddag komen vrienden en gaan we gezamenlijk verjaardagen vieren. Hij ontvangt de felicitaties per sms uit Oostenrijk.

Read the rest of this entry »

22.02.2008 – München

Samen met collega uit Den Haag naar München afgereisd om projectzaken te bespreken. Een lange dag met goed resultaat. Voor het eerst sinds 10 jaar of zo weer in de bus gezeten omdat de auto bij de garage was. Ingrid moest met Noud naar ziekenhuis voor onderzoek en daarom was de bus van 5.03 uur de beste optie. Jonge jonge jonge, wat een omweg en wat duurt dat lang, had een uur langer kunnen slapen. ‘s Avonds toch maar de taxi genomen.

Read the rest of this entry »

06.02.2008 – London

Van 4-6 februari een cursus gevolgd in London. Op maandagavond aangekomen en meteen met de metro naar Wimbledon, alwaar mij een bijzonder ongenaam ruikende hotelkamer werd aangeboden. Dit zou ik echt niet twee nachten volhouden. Meteen rechtsomkeerd gemaakt en een andere hotelkamer gezocht via het reisburo (het was inmiddels half negen ‘s avonds). Eind goed al goed. Het nieuwe hotel was klein maar schoon. De cursus was erg goed. London is sfeervol.

Read the rest of this entry »

02.02.2008 – Drôme huis

Opnieuw hebben we een huisje in Frankrijk gevonden voor de mei vakantie. Het ligt in de Drôme in het plaatsje Cornillon-sur-l’Oule.

Read the rest of this entry »
 
Don`t copy text!