Archive for November 2010

30.11.2010 – Bezoek

Mijn moeder is deze week begonnen aan de RCHOP chemokuur, een behandeling die een combinatie is van chemo en immunotherapie. De R in het verhaal zorgt voor antilichamen en klemt de kankercel in terwijl de andere stoffen de cel van binnenuit aanpakken. Het wordt een spannend traject. Op de rechterfoto ben ik samen met mijn zus op bezoek.

Read the rest of this entry »

27.11.2010 – GLS2010

Tussen alle hektiek door kon ik meedoen aan de Global Leadership Summit 2010 voor leiders in de kerk. Een goede mix van hoe een kerk management principes kan toepassen en zijn kernwaarden als gelood, hoop en liefde handhaaft en gezond leiderschap nastreeft om tot zegen te zijn. Goede sprekers zoals Jim Collins, zie www.gls2010.nl. Bijzondere spreker was Blake Mycoskie, de oprichter van TOMS schoenen; voor elk verkocht paar geeft zijn bedrijf een paar schoenen aan een kind in de derde wereld zie www.toms.com.

Read the rest of this entry »

26.11.2010 – Moeder

Terwijl mijn vader bijkomt van de operatie in Groningen, krijgt mijn moeder afgelopen maandag het bericht dat ze ernstig ziek is. Dacht men maandag nog dat het gaat om schildklierkanker (en daarom einde oefening), gisteravond kwam het eerste resultaat van de patholoog die het kenmerkt als maligne lymfoon. Deze soort is te behandelen maar hoe en wat volgt uit verdere onderzoeken. Mijn moeder is er rustig onder en ervaart de aanwezigheid van God door alle narigheid en emoties heen. Dank aan een ieder voor het meeleven en bidden.

Read the rest of this entry »

21.11.2010 – Tutti insieme

Een toch wel apart weekend. Op vrijdag werd mijn vader geopereerd in Groningen terwijl mijn moeder op hetzelfde moment werd gescand in het ziekenhuis in Leeuwarden. De operatie is geslaagd en de uitslag van de scan wordt binnenkort bekend. Op zaterdag speelden de jongens weer hun wedstrijden en begeleidde ik het team van Sam. Vandaag draaide ik mee in de 2 jeugddiensten op zondag van de Meerkerk. Morgen komt mijn vader weer thuis.

Read the rest of this entry »

14.11.2010 – Noorden

Vandaag op familiebezoek geweest in het noorden des lands. Eerst bij mijn ouders om met elkaar bij te praten. Daarna op bezoek bij Ingrid’s broer en schoonzus en met elkaar gewandeld door wind en regen.

Read the rest of this entry »

06.11.2010 – Hockey

Vandaag begon de najaarscompetitie voor de hockey. Noud speelde thuis om 9 uur, Sam speelde uit om 11 uur en daardoor kon ik ook de wedstrijd van Noud volgen. Van beide wedstrijden kon ik een aantal foto’s maken ondanks de buien die zo nu en dan uit de lucht vielen. Weer een mooie zaterdag.

Read the rest of this entry »
 
Don`t copy text!