Posted in 30.08.2009 ¬ 20:03h.Auke Hoekstra
Voor de Hyves-abonnees was het al geen geheim meer, voor collega’s ook niet en zeker niet voor familie en vrienden. Bij het maken van deze blog maak ik dankbaar gebruik van de warme kaart die ik ontving van oud-collega Robbie.
Read the rest of this entry »
Posted in 29.08.2009 ¬ 20:01h.Auke Hoekstra
Hij hing al aan een klein draadje maar nu is het eindelijk gebeurd: de tweede voortand van Noud heeft ruimte gemaakt voor de volgende generatie.
Read the rest of this entry »
Posted in 26.08.2009 ¬ 20:51h.Auke Hoekstra
Op advies van Natasha heb ik de brush van Lightroom even gebruikt om de achtergrond zwart/wit te maken. Iets wat zij net had toegepast op een foto in de kerk.
En nu gecorrigeerd n.a.v. van de comment:
Read the rest of this entry »
Posted in 22.08.2009 ¬ 19:19h.Auke Hoekstra
Met de recent aangeschafte Sigma 70mm even de libelle van (zeer) dichtbij fotograferen. Je kan de haartjes tellen van een beestje van 5cm.
Read the rest of this entry »
Posted in 22.08.2009 ¬ 18:44h.Auke Hoekstra
Posted in 21.08.2009 ¬ 18:36h.Auke Hoekstra
Vrijdag arriveerde een doos met 25 flesjes nagellak voor Annelot en Ingrid van de vakantievrienden uit Bergerac. Une grande merci à tous nos amis à Bergerac.
Read the rest of this entry »
Posted in 13.08.2009 ¬ 10:26h.Auke Hoekstra
Posted in 8.08.2009 ¬ 09:53h.Auke Hoekstra
De derde week op vakantie (tweede in Kastro) was lekker eten, zwemmen, vissen, wandelen, lezen, schaken, genieten en samen dingen doen. Van de lijst van uitstapjes uit de Duitse Marco Polo Reiseführer hebben we slechts één ding gedaan: het kasteel in Kastro bezoeken, dat stond nog op de agenda van vorig jaar. Het boek was eigenlijk overbodig. Het kasteel met citadel (Chlemoutsi) uit 1220 werd gebouwd door Geoffrey I Villehardouin en was nog bijzonder goed in takt. Verder verraste de Griekse eigenaar ons met een reuzensouvlaki: 5kg vlees gespietst en heerlijk gegrilled. De ouzo en de verrukkelijke Kalamata olijven gingen vooraf, achteraf en tijdens de maaltijden heelijk door het mondje. De Franse familie verraste ons met een heerlijke maaltijd met gegrild lamsvlees en natuurlijk Bergerac en St. Emilion wijn (“dat Griekse spul is maar niks”) uit de locale Carrefour. De jongens vermaakten zich prima met vissen en krabbetjes vangen tussen de rotsen. De meiden probeerden alle nagellak kleuren (dat kan als je vader 4 fabrieken heeft over de hele wereld in veilige nagellak). Elke avond als er in de tuin werd gegeten en het donker werd, kwam een vos zich schichtig bij ons voegen om het lekkers te proeven wat hij op afstand al rook. Hij heeft aardig wat souvlaki en vis gehad, maar ook brood en chocolade.
Read the rest of this entry »
Posted in 5.08.2009 ¬ 16:40h.Auke Hoekstra