Archive for February, 2009

27.02.2009 – Chocolade

Vandaag heeft Sam zijn partijtje gevierd. Eerst ontvangst, drinken, gebak en kados. Daarna meteen zelf chocola maken bij de banket bakker. Iedereen was enthousiast en kwam met een eigen product thuis. Daarna buffetje gehad, gevolgd door een film: Firehouse Dog.

Read the rest of this entry »

26.02.2009 – T-Mobile

Sam heeft voor zijn verjaardag een mobieltje gekregen waar hij erg blij mee is. Zoals het een nieuwe tiener betaamt meteen maar alle functies proberen, inclusief de pin en de puk. Resultaat is: inactief op dag 1. Erg leuk, niet dus. Heb T-Mobile benaderd en een zeer vriendelijke mail ontvangen dat Sam een nieuwe SIM krijgt. Hak nie dag. Coulance van T-Mobile, erg leuk. Sam blij, ik ook.

Read the rest of this entry »

23.02.2009 – Sam 10

Vandaag is Sam jarig. Hij is nu 10. Gisteren hebben we met vrienden gevierd en heeft hij zijn kados gekregen. Voor die ene gelegenheid mocht Rakker boven komen. Vandaag hij heeft op school en hockey getrakteerd.

Read the rest of this entry »

21.02.2009 – Bloedwaarde

Deze week ontvingen we het goede bericht dat de bloedwaarde van mijn vader weer normaal is. Dat betekent dat de ontsteking helemaal weg is. Het type is niet duidelijk geworden. We vermoeden dat het familie is van de legionella.
Ingrid en de kinderen hebben mijn ouders deze week bezocht en alvast Sam zijn verjaardag gevierd. Het is weer fijn om te zien dat de energie weer terug is en dat “heit” nu weer langzaam dingen kan ondernemen. Maar gauw weer naar Ameland, denk ik.

Read the rest of this entry »

21.02.2009 – Groene hart

Vandaag een rondje groene hart gereden en enkele leuke shots gemaakt van o.a. nijlganzen en kuifeenden. Nieuwe weggetjes gevonden langs het water en rietkragen.

Read the rest of this entry »

14.02.2009 – Wassenaar

Vandaag ben ik met mijn vroegere baas, Robbie, in de duinen van Wassenaar gaan fotograferen. Onder een prachtige winterzon hebben we een mooie route gelopen en fotos gemaakt van natuur, licht en omgeving. Verrassend was dat we nog twee hertjes hebben gezien. Later hebben we nog een aantal vogels gespot, waaronder een vlaamse gaai, die zich gewillig liet fotograferen vanuit verschillende hoeken. Al met al een geslaagde duintocht en weer reuze gezellig. We gaan dit zeker vaker doen. Ook Robbie heeft zijn fotos gepubliceerd op zijn blog.Read the rest of this entry »

08.02.2009 – Rein & Petra

Vanmiddag bezoek gehad van Rein en Petra. Het was weer gezellig als vanouds. De jongens hebben getafeltennist en dvd gekeken. Rein en ik hebben een rondje polder gewandeld (5km) met Rakker (aan de lijn), en tijd gehad om weer even bij te praten.

Read the rest of this entry »

07.02.2009 – Polder

Vanmiddag een wandeling gemaakt met Ingrid door de polder. Prachtig licht voor HDR fotografie, helaas niet goed gelukt. Onderweg kwamen we een golden retriever tegen die Rakker even uitdaagde om te spelen. Rakker maakte in zijn enthousiasme een vreugderondje en sprong pardoes in een vieze stinksloot. Gauw naar huis en een blauw badje (d.w.z. afspoelen met blauwe shampoo).
Vanvond hebben we met de jongens heerlijk gegeten bij de Italiaan in Casa di Mama.

Read the rest of this entry »

06.02.2009 – Analytics

Sinds oktober 2008 run ik mijn eigen marketing bedrijf die opgesplitst is in drie divisies. Omdat ik niet de nodige personele bezetting kan bekostigen, heb ik een marktonderzoeksbedrijf in de armen genomen die voor mij het aantal bezoekers, bezoekduur, expansie, geografische locatie en bronafkomst aangeeft. Hier zijn de cijfers van de afgelopen maand. Ondanks de kredietcrisis is er een gestage groei waarneembaar. Dank aan de bezoeker. Blijft u deze site bezoeken.

Read the rest of this entry »

05.02.2009 – Magix

Vandaag is mijn bestelling van Magix Video Deluxe 15 Premium binnengekomen (per post), een videobewerkingsprogramma dat ik op aanraden van Leen en diverse tests heb aangeschaft voor het maken van filmpjes. Bij het programma wordt Vasco da Gama meegeleverd waarmee je de globe kan laten draaien van een beginpunt naar een eindpunt. Nu flink oefenen.

Read the rest of this entry »

05.02.2009 – Skype

Eindelijk Skype geinstalleerd en gevideoot. Toch best wel leuk om met een haarscherp beeld te praten. Ben benieuwd naar de fotos, Rob.

Read the rest of this entry »

01.02.2009 – Putter

Met deze winterse temparaturen komen de vogels gemakkelijk in de tuin om voedsel te zoeken. Met name de koolmezen maar ook de putters.
 

Read the rest of this entry »

01.02.2009 – AWD met Sam

Vorig weekend was Sam ziek, nu konden we naar de duinen. Meteen een groep van 6 herten gespot. De foto van het hert hieronder is door Sam gemaakt.

Read the rest of this entry »