Archive for November 2009

26.11.2009 – LAC2009

Afgelopen twee dagen ben ik met 2 collega’s naar de landelijke architectuurdagen geweest. Interessante lezingen bijgewoond en discussies gevoerd met verschillende mensen hoe architectuur in te passen in je organisatie. De laatste lezing was bijzonder boeiend: de werknemer 2.0 van prof. Valerie Frissen die sprak van de digitale autotochtoon alszijnde de generatie die niet anders weet dan dat er een digitale wereld bestond en is. En natuurlijk de invloed van de digitale opmars m.b.t. gedrag van de toekomstige werknemer in je bedrijf als die opgegroeid is in digitale sociale netwerken enz. De werknemer 2.0 is anders georienteerd, heeft andere behoeftes, is netwerkgericht, is flexibel en vergt een verandering in denken van de digitale allochtoon. Dat zijn zij (en ik dus ook) die voor 1985 zijn geboren…

Read the rest of this entry »

15.11.2009 – Griep

Het was een ander weekje dan anders. Maandag ben ik met de jongens naar de Eemhof geweest om te zwemmen, Ingrid voelde zich al niet lekker, veel hoesten. Later bleken all verschijnselen verdacht veel op de varkensgriep (in Nederland: Mexicaanse griep). Vanwege de erg sterke hoest vanuit diep uit de longen, is Ingrid op doktersadvies aan de codeinefosfaat geweest. Uiteindelijk was ze een hele week bedlegerig. Vandaag gaat het weer redelijk goed, het hoesten is nog niet helemaal over.

Read the rest of this entry »

08.11.2009 – Damwand

Vanmiddag op bezoek geweest bij Rein en Petra en even tegen de Damwand gezeten. Weer gezellig bijgepraat en even gewandeld langs de Westeinderplas.

Read the rest of this entry »

08.11.2009 – AWD

Vanmorgen om 8 uur stonden Sam, zijn vriend Lucas en ik in het AWD om herten te spotten en van de natuur te genieten. Onderweg wel 15 herten en een vos gezien. De vos liet zich niet fotograferen, helaas. Onderweg kwamen we nog een andere natuurliefhebber tegen die ook zojuist een paar vossen had gezien en gefotografeerd, zie zijn AWD web blog.Read the rest of this entry »

03.11.2009 – Windows 7

De upgrade naar Windows 7 is gelukt, W7 werkt zonder installatie van alle programma’s. Opstarten lijkt mij niet sneller dan Vista. Het ziet er wat leuker uit, heeft wat leukere kneepjes. Nog even wat experimenteren…

Read the rest of this entry »

01.11.2009 – George

George en Marja en kinderen waren op bezoek vanuit Triemen. We hebben een hele gezellige dag gehad, de kinderen hebben zich heerlijk vermaakt ondanks het slechte weer. Veel gelachen en heerlijk bijgepraat.


Read the rest of this entry »
 
Don`t copy text!