Archive for January 2012

26.01.2012 – LinkedIn

Fijne jongens bij LinkedIn: ze hebben stilzwijgend de condities veranderd en kunnen daardoor je gegevens gebruiken voor advertenties e.d. Om dat te voorkomen kun je de nieuwe standaardinstelling veranderen door in Settings>Account>>Manage Social Advertising het vlaggetje “LinkedIn may use my name and photo in social advertising” uit te zetten. Het is maar dat je het even weet.

Read the rest of this entry »

21.01.2012 – Midwinter

Vandaag een druk programma met beide teams. De C1 speelde twee wedstrijden in de zaal met een tussenpoos van 4 andere wedstrijden waarvoor we wel de zaaldienst moesten verzorgen en de spelers zo lang moesten vertroetelen. Met brede inzet werd het zaaldienstprogramma doorlopen. Tegelijkertijd kon ik zo de E1 coachen. Erg leuk om de jonge kereltje te zien groeien in spel en techniek. De wedstrijd werd met 9-0 afgesloten, vorige week al met 7-1. Dat gaat goed.Fotos: ©2012 M. Zuiderduin

Read the rest of this entry »

07.01.2012 – Alvin 1 2 3

Als afsluiting van de kerstvakantie ging ik zaterdagmiddag met de jongens naar Alvin en de Chipmunks 3. De film was wel leuk maar had een zwak verhaal vergeleken met de eerste film. Toch was het geslaagd met dozen popcorn. De film, “The Taking Of Pelham 1 2 3”, ‘s avonds op tv was zeker spannender, zie trailer hieronder.

Read the rest of this entry »

05.01.2012 – Nieuwjaarswok

Om de start van 2012 als familie te beginnen waren we vanavond uitgenodigd om met het hele stel samen te wokken. Het werd een gezellige avond in Drachten in het restaurant met de vrolijke vogelnaam. De kwaliteit van de wok en grill was uitstekend. Op de terugweg door de Flevopolder was er hier en daar lichte sneeuw op de weg, en natuurlijk de zware storm; lekker schudden over de Ketelbrug.

Read the rest of this entry »

04.01.2012 – Bijbelkring

Vandaag hebben we het nieuwe jaar geopend met de bijbelkring. Voordat de hele groep deelnam aan het buffet, waaraan iedereen bijdroeg met lekkernijen, gingen we met een klein groepje een wandeling van 2 1/2 uur maken in het AWD.

Read the rest of this entry »

01.01.2012 – 2012

Beste lezer van mijn blog, ik wens je een heel gezegend en voorspoedig 2012 toe en hoop op een mooi nieuw blogjaar.

Read the rest of this entry »