Archive for April 2008

27.04.2008 – Fietsen

Afgelopen weekend waren pake en beppe op bezoek met fietsen. Op zaterdag zijn ze naar Tulipland geweest en op zondag hebben we met z’n allen gefietst langs de bollen die volop in kleur staan.

Read the rest of this entry »

26.04.2008 – Kindercorso

Op zaterdag was het bloemencorso. ‘s Ochtends is er het kindercorso met versierde fietsen waar Noud dit jaar aan meedeed. Vlak achter het muziekkorps was het een feestelijk en zonnig evenement.

Read the rest of this entry »

19.04.2008 – Vista SP1

Gisteren Vista SP1 geinstalleerd omdat ik regelmatig problemen heb met de internetverbinding. Met Service Pack 1 zou Vista verbeterd worden. Bij mij niet dus, het doet helemaal niks meer, geen netwerkadapters, geen draadloos, geen kabelverbinding, wel een update van Microsoft bovenop SP1: KB948187; je hebt dan wel een internetverbinding nodig. Lachen. Een voordeel, je kan de installatie van 450MB weer terugdraaien, en nu draait de boel weer.
SP1: niet doen!

Read the rest of this entry »

18.04.2008 – Muziek

Annelot heeft een muziekuitvoering gegeven met andere lesgenoten. Het eerste stuk was Green Sleeves, daarna hebben we samen twee duetten gespeeld.

Read the rest of this entry »

12.04.2008 – PhotoTrackr

Deze week heb ik een GPS tracker gekocht om GPS coordinaten aan mijn fotos toe te voegen. Tot nu toe deed ik dit handmatig met Google Picasa en Earth (“Geotag”). PhotoTrackr van GiSTEQ houdt een log bij met posities die je op de pc synchroniseert met de fotos. In het EXIF record staat dan een GPS directory die door foto tools kan worden gelezen (ACDSeePro, Adobe Lightroom, etc.).

Read the rest of this entry »

09.04.2008 – München

Op 8 en 9 april ben ik met 3 andere collega’s op werkbezoek naar München geweest. De vlucht naar München toe was mooi met een wijds zicht op de Alpen. Overdag werd er overleg gepleegd en ‘s avonds zijn we uit eten geweest in hartje centrum. Op woensdagavond weer teruggevlogen. Ingrid is naar school geweest voor Noud die nog een jaar gaat doorkleuteren.

Read the rest of this entry »

04.04.2008 – Saarbrücken

Voor werkbezoek ben ik met mijn baas mee naar Saarbrücken gereden. Op donderdagavond hebben we heerlijk gegeten in een Italiaans restaurant en op vrijdagochtend hebben we een bedrijf bezocht dat voor ons een product levert. Op de terugweg zijn we door Duitsland omhoog gereden zonder “snelheidslimiet”, langs Bitburg, Verviers, Luik en Antwerpen en via Breda naar huis.

Read the rest of this entry »
 
Don`t copy text!