Archive for 2008

31.12.2008 – Vader

Gisteravond is mijn vader onverwacht naar het ziekenhuis gebracht wegens acute klachten. Toch even schrikken en gauw naar Friesland om hem te bezoeken. Onderweg het ijs in het IJsselmeer bekeken langs de Afsluitdijk, een idyllisch plaatje.

Read the rest of this entry »

24.12.2008 – Kerstnachtdienst

Met gezin en vrienden zijn we naar een van de kerstnachtdiensten geweest in de Meerkerk. Opnieuw was het zeer de moeite waard en geeft het inhoud aan het kerstfeest. Het thema “de kunst van kerst” werd o.a. vertolkt met een voorbeeld van Ingrid Betancourt die 7 jaar vastzat bij de FARC in Columbia en in haar gevangenschap ontdekte wat kerst betekende (zie foto en artikel)

Read the rest of this entry »

23.12.2008 – Madagascar 2

Samen met Noud zijn we naar Madagascar Escape 2 Africa geweest. Een prachtige animatie film met een leuk verhaal. Hier is de trailer

Read the rest of this entry »

22.12.2008 – Duinen

Lekker vakantie en genoten van het winterzonnetje in de duinen van AWD. Met 500mm aan de camera toch nog een valk en een paar herten kunnen spotten. Het licht over de duinen met het groene mos was prachtig om te fotograferen.

Read the rest of this entry »

20.12.2008 – Ingrid jarig

Mijn vrouw is 40 geworden! Ze heeft haar eigen feestje georganiseerd met vriendinnen. Samen met mijn schoonvader ben ik uit eten geweest en hebben we de film “Wit Licht” bekeken.

Read the rest of this entry »

05.12.2008 – Sinterklaas

Sinterklaas gevierd met gezin, opa en oma, pake en beppe. Ondanks haar koorts heeft Annelot liggend vanaf de bank meegedaan.


Read the rest of this entry »

09.11.2008 – Apeldoorn

Ingrid en ik zijn een weekendje naar Deventer en Apeldoorn geweest. Bij het plaatsje Hoog Soeren hebben we gewandeld en geluncht. In Apeldoorn hebben we Bed & Breakfast gedaan (Boschlust; zeer goed adres). Op zondagmiddag zijn we naar het Kröller-Müller museum geweest in Nationaal Park de Hoge Veluwe, met witte fietsen door het park.Read the rest of this entry »

07.11.2008 – München

Twee dagen in München geweest voor mijn werk. Goed overleg gehad maar ook succes gevierd in een restaurant met collega’s.

Read the rest of this entry »

02.11.2008 – Strand

Vandaag zijn we met Rein en Petra en kinderen naar het strand geweest bij pannenkoekenhuis Langs Berg en Dal. Het weer was erg mooi, kinderen hadden scheppen en een voetbal mee. De vaders een fototoestel. Na de wandeling gegeten bij het restaurant.

Read the rest of this entry »

26.10.2008 – AWD (2)

Vanmorgen vroeg nog een keer naar de duinen om herten te spotten. We hebben ze opnieuw gezien maar voor fotos was er niet voldoende licht. Het was een gezellig uitje zo rond kwart voor acht als er nog maar weinig mensen actief zijn.

Read the rest of this entry »

25.10.2008 – AWD (1)

Vanmorgen zijn Annelot en ik naar de duinen geweest om herten te spotten. Het is aardig gelukt. Met een heerlijke zonnetje in de rug kon ik de nieuwe Sigma 500mm beter uitproberen en natuurshots maken. Nog niet perfect maar het gaat om het plezier.


Read the rest of this entry »

23.10.2008 – Amsterdam

Even een dagje met gezin eruit, naar Amsterdam. Met de trein zijn we naar Amsterdam Centraal gegaan en via het Damrak naar Madam Tusseau. Daarna via de Bijenkorf naar Nemo aan het IJ, een leuke plek voor natuurkundige experimenten.

Read the rest of this entry »

19.10.2008 – Duinen

Ingrid en ik hebben Rakker uitgelaten in de duinen. Rakker ging dennenappels apporteren en spelen met vooral grote honden. Thuis was hij uitgeput.

Read the rest of this entry »

19.10.2008 – Daliaveld

Onderweg naar de duinen kwamen Ingrid en ik een veld met dalias tegen. Met een heerlijke zonnetje in de rug deed het even denken aan het voorjaar.

Read the rest of this entry »

12.10.2008 – Herfst

Met de jongens gewandeld in het bos met prachtige herfstkleuren.

Read the rest of this entry »