Archive for May 2008

17.05.2008 – Partijtje Sam

Alsof het niet genoeg is, nog een kinderpartijtje in het weekend, nu van Sam. Voor de attente lezer, inderdaad Sam is in februari jarig maar hij wilde ook eens met mooi weer naar buiten en dus vierden we zijn verjaardag in mei. Helaas, het regende, daarom werd het toch binnen gevierd in het speelparadijs in Hoofddorp. Daarna buffetje en dvd kijken in op de speelzolder.

Read the rest of this entry »

16.05.2008 – Partijtje Annelot

Tijdens de vakantie in Frankrijk is Annelot 12 geworden en hebben we haar verjaardag weer op zijn Frans gevierd. Nu was het tijd voor vriendinnen en vrienden om een chocoladepartijtje te houden (eigen creaties maken met chocola onder begeleiding van een echte banketbakker). De fotos zijn ook daar gepubliceerd.

Read the rest of this entry »

12.05.2008 – Cornillon (2)

Naast allerlei uitstapjes in de omgeving maakten we bergwandelingen, gingen we vissen en sportieve dingen rondom het huis doen. Ook gingen we een uitstapje maken naar het plaatsje Die.
Bergwandeling naar kasteel met uitzicht over huis:

Huis midden tussen de bergen in de natuur:

Uitstapje naar de alpen boven Die:

Terrasje in Remuzat:

Read the rest of this entry »

10.05.2008 – Cornillon (1)

In de mei-vakantie zijn we een weekje naar Frankrijk geweest, in het plaatsje Cornillon sur l’Oule. We hadden een huisje midden tussen de bergen wat uitstekend ligt voor bergwandelingen, maar ook aan een riviertje, l’Oule voor waterplezier en midden in de natuur met hagedissen, grote kikkers, slangen, eekhoorns en bevers. In de vakantie hebben we ook Annelot’s verjaardag gevierd.

‘s Ochtends ontbijt buiten, dan in de rivier:

Diertjes vangen, en ‘s avonds een nachtwandeling:

Bergwandeling langs de rivier:

Read the rest of this entry »