Archive for June, 2008

27.06.2008 – Cursus

Afgelopen week een cursus in management afgerond. Een leuke groep, interessante materie en gedreven coaches.

Read the rest of this entry »

22.06.2008 – Earnewald

Met gezin en opa en oma zijn we gaan varen in de omgeving van Eernewoude (Earnewald). Opa had een sloep gehuurd waar we zo’n 6 uren meegevaren hebben. Sam heeft nog gevist en een vis gevangen. Uitstekend weer gehad voor het water, met een stevige wind.Read the rest of this entry »

21.06.2008 – Ameland

Vandaag, op onze trouwdag, met mijn vader een dag naar Ameland geweest. Fietsen gehuurd, veel fotos geschoten, eiland bekeken, terrasje met zeezicht, lekker gegeten en even bijgepraat. Met een volle zon in het gezicht was het een prachtig eilanddag.
Read the rest of this entry »

10.06.2008 – München

Net terug uit München na twee dagen werkoverleg. Op maandagavond de wedstrijd Nederland-Italie bekeken in een biergarten. Bij elke goal (3x) gingen de Duitse bezoekers applaudiseren en staan. Echt grappig. Hadden de Holländers dat omgekeerd ook gedaan??

Read the rest of this entry »

07.06.2008 – DSLR-A700

In het weekend plaatjes geschoten met mijn nieuwe Sony α700. Het is even wennen maar het geeft uitstekende resultaten. In RAW schieten en dan de foto aanpassen is echt leuk, zoals gedaan bij de foto met de zeilboot.Read the rest of this entry »

21.05.2008 – München

Twee dagen in München geweest. Op dag 1 meteen al oponthoud omdat de vlucht werd geannuleerd wegens technische storing aan het vliegtuig. Door snelle bemiddeling van het reisburo konden we een vlucht later toch mee.

Read the rest of this entry »