Archive for June 2009

30.06.2009 – Wenen

Met Austrian Arrows vandaag naar Wenen geweest, kwart voor acht vertrek vanuit Amsterdam, en 12 uren later terug. Voor het werk zijn de zaken prettig verlopen en was er nog even tijd door het centrum van de stad te lopen, langs de Opera en Stefanplatz, samen met collega Hadfield. ‘s Avonds met de metro terug naar het vliegveld.

Read the rest of this entry »

27.06.2009 – Hockey

De afsluiting van de hockey van Sam begon met een wedstrijd JE1 tegen de ouders. Het was een spannende en sportieve wedstrijd die met 5-5 werd beeeindigd. Na de wedstrijd ging het 9-tallige team mee naar ons toe alwaar de avondspijze werd genuttigd (hamburger, knak, etc.) en een dvd werd bekeken. ‘s Avonds kwamen de ouders gezellig borrelen terwijl de sporters er nog een sprintje uit haalden met voetbal en honkbal. Een leuk seizoen met een leuk team.
(Er volgen nog fotos van Francine.)

Read the rest of this entry »

27.06.2009 – Diploma B

Noud heeft kortgeleden zijn A-diploma gehaald en nu ook zijn B-diploma. Met ouders, grootouders en broer als getuige is Noud geslaagd en kan Ingrid haar zwemles tijdrooster eindelijk inruilen voor andere zaken. De eerste activiteit wordt hockey want daar heeft Noud zijn zinnen op gezet.


Read the rest of this entry »

25.06.2009 – München

Twee dagen in München geweest voor mijn werk, samen met drie collega’s. Comfortabel gevlogen met een Canadian Jet van Lufthansa, ondanks dat we nu ook economy moeten vliegen (met optie om de vlucht last-minute te kunnen aanpassen). ‘s Avonds heerlijk gegeten met elkaar bij een Italiaan: Al Pacino.

Read the rest of this entry »

21.06.2009 – 18 jaar

De zomer is begonnen, dat betekent dat het onze trouwdag is: 18 jaar getrouwd.

Read the rest of this entry »

21.06.2009 – Vaderdag

Vandaag is vaderdag en ben ik door de kinderen en vrouw gefetteerd met leuke kados en ontbijt op bed. Van Noud kreeg ik een kapstokje met gedichtje, van Annelot een tijdschrift, noga en een fototijdschrift en van Sam de laatste cd van Michael W Smith: a New Hallelujah. Die hebben we vandaag gedraaid onderweg naar Friesland, waar we vaderdag met familie hebben gevierd.

Read the rest of this entry »

17.06.2009 – Avondzon

Even een avondwandeling met Ingrid gemaakt en onderweg wat foto geschoten van natuur en landschap in het avondzonnetje.

Read the rest of this entry »

15.06.2009 – Bijna zomer

De zomer is in aantocht, nog een weekje wachten maar nu alvast even sfeer proeven.
 


Read the rest of this entry »

13.06.2009 – Noud op hockey

Bij de hockeyvereniging was er een open dag voor de leeftijd 6-12 jaar waaraan Noud heeft deelgenomen. Als voorproefje op zijn entree in augustus zijn Ingrid en Sam met Noud meegeweest. Zijn team won de eerste prijs. Noud was meteen “kampioen”.

Read the rest of this entry »

13.06.2009 – EO jongerendag

Wat een super fantastisch feest op de jongerendag!! Samen met Annelot en 135 andere jongeren van de Meerkerk zijn we naar het Gelredome in Arnhem afgereisd. En wat een geweldig spektakel, en tegelijk ontroerend, met 32000 jongeren bijelkaar. Wat een sfeer, wat een geweldig zingen en dansen met Kees Kraaijenoord, wat een prachtige dag en geen onvertogen woord. De artiesten gaven een fantastisch optreden: David Crowder, Jeremy Camp en Michael W Smith. Echt fantastisch dat we in een vrij land leven waar we open ons geloof in Jezus kunnen beleven en uiten. Voor videomateriaal en fotos, klik hier.Read the rest of this entry »

11.06.2009 – Optreden

Donderdagmiddag had Noud zijn optreden op school. Omdat ik thuis was, kon ik een aantal fotos nemen. Noud zong uit volle borst over schaapjes en lammetjes, 12 in totaal.
Toch handig, zo’n uitlijntabel, dat is de “studie” wel waard.


Read the rest of this entry »

02.06.2009 – UitlijnenRead the rest of this entry »

01.06.2009 – Strandzeilen

Eindelijk konden Rein en ik elkaars verjaardagsbonnen verzilveren: strandzeilen bij Wijk aan Zee. Eerst met de families op het strand wat surfen en uitwaaien. Daarna kon het zeilen beginnen op een klein parcours maar met een strakke noorderwind. Het was zeker een succes en het wachten waard.

Read the rest of this entry »