Archive for June 2011

29.06.2011 – Groep 8

Sam heeft met groep 8 afscheid genomen van de basisschool. De jongens en meiden hadden een bijzonder leuke musical in elkaar gezet en een geweldig optreden verzorgd. Het was een zeer geslaagde avond en een mooie afsluiting van een niet echt gemakkelijk jaar. Eind goed, al goed.


Read the rest of this entry »

29.06.2011 – Rafting

Met de afdeling zijn we een middagje gaan raften. Lekker strak in een duikpak (rits achter) en een nog strakker reddingsvest togen we op naar de rubberboot. Eerst wel even proefzwemmen en daarna rondjes trekken. De eerste collega die er uit viel werd nog bijna overvaren ook. In de daarop volgende ronde ging de hele boot om en lukte het slechts twee man in de boot te blijven. Echt een leuk uitje als je lol wilt hebben met elkaar.Fotos van B. Diallo

Read the rest of this entry »

21.06.2011 – 20 jaar

We hebben onze trouwdag samen gevierd in een leuk restaurant in de buurt. Heerlijk genoten van een 5-gangen menu met vooraf een fijne champagne. Tijd vliegt.

Read the rest of this entry »

19.06.2011 – Vaderdag

Gisterochtend werd ik al verrast met ontbijt op bed en kadootjes. Vandaag had ik de eindverantwoordelijkheid bij de jongerendienst. Na de twee XPact jongerendiensten wilde Noud graag even herten spotten in het AWD. En zo gingen we, Noud met de Sony F828 om zijn nek struinen door de duinen.

Read the rest of this entry »

18.06.2011 – Opwekking (2)

Tijdens de pinksterconferentie Opwekking werd ik terloops geinterviewd door Shekinah TV (initiatief van de gelijknamige kerk in Dronten, bleek achteraf). Vandaag werd de filmimpressie gepubliceerd en warempel staat mijn gesprek op 1m00s-1m30s op deze youtube film:

Read the rest of this entry »

17.06.2011 – Baan

Vandaag ben ik benoemd tot hoofd van de afdeling “Informatie Aquisitie”; een aangename verrassing en prachtige uitdaging die per 1 september ingaat. Eerst nog de huidige zaken overdragen.

Read the rest of this entry »

12.06.2011 – Opwekking (1)

Op Pinksterzondag waren we met vrienden op bezoek bij Opwekking, een interkerkelijke conferentie om samen het Pinksterfeest te vieren. Met Pinksteren vieren we de uitstorting van de Heilige Geest zoals die bekend is uit Handelingen 2. ‘s Middags werd de “sing-in”, een buitendienst, gehouden met wel 50.000 mensen. Tijdens de sing-in werd een flashmob gemaakt om een steunbetuiging aan Japan tot uiting te brengen. Het filmpje is te zien via: http://japan.jesus.net/.
Voor allemaal was het een bijzonder geslaagde dag, samen (uitbunding) zingen, Pinksteren te vieren, eten, kletsen en met elkaar optrekken.

Read the rest of this entry »

11.06.2011 – Toernooi

Het hockeyseizoen zit er op en de afsluiting vandaag was een toernooi bij HBS in Bloemendaal. Tijdens de regenachtige ochtend kwam het bestuur van de club ons namens de KNHB feliciteren met ons behaalde kampioenschap veldhockey. Als toetje op het seizoen wonnen we met de jongens D1 het toernooi en werd er nog een beker binnengesleept.

Read the rest of this entry »

04.06.2011 – EOJD

Samen met 150 jongeren van de kerk, heb ik de EO Jongerendag bezocht. Met 15 tieners onder mijn hoede was het weer een bijzonder aangename belevenis. De tieners waaieren wel uit. Paul en mijn zoon Sam bleven bij me en met z’n drieën genoten we van muziek en lichtspel vanaf het middenveld (Gelredome, Arnhem).
(Foto’s en filmpje gemaakt met de BlackBerry, betere kwaliteit is hier en voor meer filmpjes, klik hier.)

Read the rest of this entry »

03.06.2011 – Loodjes

Vandaag hebben we, zus, zwager, een vriendin en ikzelf, het ouderlijk huis helemaal ontruimd. De laatste loodjes zitten er op. Wel een markant punt voor mijn ouders om zo een periode in je leven af te moeten sluiten.
Het is vandaag ook precies een jaar geleden dat we brand hadden in de bijkeuken. Gelukkig is alles weer prima hersteld van de schade. Toch zet zo’n gebeurtenis je heel scherp met betrekking tot het gevoel van veiligheid en preventie. Voor de lezers, denk niet alleen aan een goede brandmelding maar ook aan de eerste acties bij een melding.

Read the rest of this entry »