Archive for April 2007

27.04.2007 – München

Van 25-27 april weer in München geweest voor het werk. Drukke boel en daarom naar verschillende hotels in Feldkirchen en Augsburg. De eerste met de metro bereikbaar, de ander 45 minuten met de trein, leuk ritje.

Read the rest of this entry »

21.04.2007 – Bloemencorso

Vandaag was weer bloemencorso. De route was door Sassenheim. De kleuren waren prachtig. Sam en Noud konden alles goed volgen op de keukentrap.


Read the rest of this entry »

14.04.2007 – Walibi

Jutte is nu weg en we hadden met de kids afgesproken iets leuk te doen. Het werd Walibi. Een gezellige dag in super mooi weer. De attracties ware super, zeker de houten Robin Hood achtbaan, de Goliath achtbaan en de schietstoel Spaceshot.

Read the rest of this entry »

08.04.2007 – Pasen

Het paasweekend hebben we Friesland doorgebracht bij opa en oma en pake en beppe. Een geweldig paasfeest bij de Bethelkerk van Bottenbley meegemaakt waar ik tot mijn grote verrassing Ben Tiggelaar tegenkwam. Natuurlijk had opa weer paaseieren verstopt.

Read the rest of this entry »

07.04.2007 – Fiets voor Sam

Sam heeft een nieuwe fiets gekregen omdat zijn oude te klein werd. Onderweg naar opa en oma hebben we eentje in Donkerbroek kunnen kopen.

Read the rest of this entry »

04.04.2007 – AutoRAI

Vandaag de RAI bezocht met Sam en Noud. Met de trein vanuit Nieuw Vennep naar Amsterdam RAI en een ontspannen middagje. Natuurlijk niet alles gezien maar wel een paar van de nieuwe autos: Volvo XC60, Mercedes G-klasse, Seat Freetrack, die voor mij ook de meest opvallende waren. Sam en Noud hebben ook genoten.Read the rest of this entry »