Archive for January 2011

30.01.2011 – AWD vos

Gisteravond was de lucht helder en de verwachting hoog dat er vanmorgen een strak zonnetje in het AWD zou staan. Sam en ik waren vroeg op en genoten van de vorst over het landschap. Helaas geen zon maar wel heijig. Het was een leuke wandeling samen, Sam was druk aan het fotograferen (laatste twee foto’s zijn van hem). We gingen voor de vos en die hebben we gezien. Missie geslaagd.


 

Read the rest of this entry »

23.01.2011 – Bloggers

Vanmorgen met een grote groep bloggers op pad geweest op initiatief van Henk Bos. Onder begeleiding van de AWD-gids van de paard-en-wagen tochten, Paul van der Stap, vanaf het Panneland ging een grote groep liefhebbers op pad. Het weer kon wat beter maar het was leuk om de gezichten achter de bloggers te zien.

Read the rest of this entry »

21.01.2011 – Burkitt

Vandaag toch eigenlijk wel goed bericht ontvangen m.b.t. de behandeling van het Non-Hodgkin Lymphoon van mijn moeder. Het blijkt een Burkitt variant (nog agressiever) te zijn maar op de eerder gevonden plekken bleek de tumor gelukkig niet meer zichtbaar, behalve rond de schildklier wat nog onduidelijk is. De geplande chemokuren worden doorgezet, nog 5 te gaan.

Read the rest of this entry »

03.01.2011 – 2011

Alle lezers van mijn blog wens ik, enigszins laat door de griep, een gezond en voorspoedig 2011 toe.

Read the rest of this entry »
 
Don`t copy text!