Archive for 2007

27.12.2007 – Piano

Terwijl de kinderen logeren in Friesland hebben Ingrid en ik onze piano ingeruild voor een andere, in Culemborg. Het is een prachtig instrument maar de levering is pas volgend jaar. ‘s Avonds kwam Fleur vertellen dat ze een Maltezertje had gekregen.

Read the rest of this entry »

25.12.2007 – 1ste Kerstdag

Op eerste kerstdag zijn Rein en Petra op bezoek geweest met de kids. Met elkaar hebben we een wandeling door de duinen gemaakt en onderweg een potje voetbal en boomklimmen gedaan.

Read the rest of this entry »

22.12.2007 – IJspret

Wat kun je genieten van het landschap, de sneeuw, de zon en natuurlijk ijspret. Mensen worden vrolijk, iedereen groet en maakt een leuke opmerking. Noud heeft voor het eerst geschaatst. Prachtig. Ingrid heeft gelukkig ook weer geschaatst al durft ze niet voluit te gaan. Sam vermaakt zich prima en maakt vrolijke rondjes, in het park om de hoek.Read the rest of this entry »

20.12.2007 – Ingrid jarig

Ingrid is mmm-en-dertig geworden en dat hebben we gevierd met een etentje en met vrienden. Een uitgebreid feestje zat er niet in vanwege griep en een ongeval in de kring van familie en vrienden. Wordt zo spoedig mogelijk in gehaald.

Read the rest of this entry »

15.12.2007 – Feest in Friesland

Ter gelegenheid van verjaardag, 40-jarig huwelijk en afronden van verbouwing zijn we in Friesland geweest om met (schoon)ouders het feest voor te bereiden en te vieren. Voor de kinderen hadden we nog vuurwerk.

Read the rest of this entry »

12.12.2007 – München

Twee dagen in München geweest voor besprekingen en een etentje in de binnenstad met collega’s.

Read the rest of this entry »

05.12.2007 – Sinterklaas

Dit jaar hebben we Sinterklaas gevierd met gezin, pake en beppe, en opa en oma. Het was weer ouderwets gezellig en de kado’s waren overvloedig. Bedankt, Sinterklaas.


Read the rest of this entry »

30.11.2007 – München

Op werkbezoek geweest naar München. En dan de veiligheidscontroles: een goede zaak maar het wordt nu te gek voor woorden. De security verschuilt zich achter regeltjes, met name voor de vloeistoffen. Wat in een plasticzakje past mag mee. Heb je iets niet in het plastictasje zitten, dan moet het er eerst in en dan mag je doorlopen. Geen hond die geinteresseerd is in wat er eigenlijk inzit. Bovendien las ik net in de krant dat men op zoek is naar 0,0001% van de reizigers die kwaad wil, daarom een 100% controle. Kenners vinden dit belachelijk. Ik nu ook. De EU regeert, de veiligheids lobby spint er garen bij. Europa verregelt en langzamerhand introduceren we ons eigen sovjet-systeem. Nog even, dan mag je nog gaan vertellen wat je in het land van aankomst eigenlijk komt doen…

Read the rest of this entry »

25.11.2007 – Epe

Mijn ouders, pake en beppe, waren 45 jaar getrouwd en dat hebben we gevierd met de familie. Samen hebben we een groot huis gehuurd midden in de bossen bij Epe. Naast veel plezier met elkaar hebben we heerlijk genoten van de natuur met everzwijnen, herten en konijnen.

Read the rest of this entry »

06.11.2007 – München

Net terug van een tweedaags werkbezoek naar München, samen met zes andere collega’s.

Read the rest of this entry »

02.11.2007 – Gala

Mijn werkgever bestaat 30 jaar en dat hebben we gevierd met een gala in het WFCC in Den Haag. Een geweldig feest met ongeveer 3000 gasten, vele buffets en muziek, etc.

Read the rest of this entry »

24.10.2007 – London

Vandaag met een aantal collega’s uit Den Haag en München een werkbezoek gebracht aan een bedrijf op London Bridge. Met het vliegtuig landen in hartje London was een prachtige ervaring. London Bridge is een brug verder dan Tower Bridge, die heeft twee torens.

Read the rest of this entry »

21.10.2007 – Euromast

Vandaag wilden we een bezoek brengen aan de Ark van Noach die op dit moment in Rotterdam ligt op de kop van zuid (Google Maps), net even onder de Erasmusbrug. Helaas was de boot vandaag gesloten. De ark is een initiatief van Johan Huibers en is bedoeld om aandacht te krijgen voor het Bijbelse verhaal, zie ook de site.

Daarna zijn we naar de Euromast (Google Maps) gegaan om in de Euroscoop Rotterdam vanaf een hoogte van 185 meter te bekijken. Vanuit deze roterende uitzichtstoren en met een heldere lucht zijn alle grote gebouwen en haven van Rotterdam uitstekend te zien. We hebben daarna nog lekker gegeten in het restaurant op 90 meter hoogte met fraai uitzicht over Erasmusbrug en het hotel van de Holland-Amerika lijn.

Read the rest of this entry »

14.10.2007 – Fietsen

Afgelopen weekend hebben we een nieuwe fiets voor Sam gekocht, een safari model van Gazelle. Ook Ingrid had afgelopen week een nieuwe fiets aangeschaft die beter comfort biedt voor rug en bekken. Na jaren van niet langer kunnen fietsen dan een minuut of 20, hebben we vandaag een bescheiden tochtje van 15 km langs de Kaag en ringvaart gemaakt. Het zonnetje was heerlijk aangenaam.

Read the rest of this entry »

07.10.2007 – Fietsen Warmond

Vanmorgen zijn we naar een goeie kerkdienst geweest met prachtig zingen en een scherpe preek. Na de kerk zijn we met zijn allen gaan fietsen naar het bos en meer van Warmond. De zon scheen heerlijk en het temperatuurtje was zeer aangenaam.

Read the rest of this entry »
 
Don`t copy text!