Archive for July 2012

30.07.2012 – Antaris

Na de vakantie in Frankrijk gingen we op kort bezoek naar onze ouders om onze maltezer op te halen. ‘s Middags zijn we nog even gaan varen op de route van Wartena naar Leeuwarden. Een mooie gelegenheid om mijn nieuwe video camera even uit te proberen.

Read the rest of this entry »

28.07.2012 – Vendée (4)

Wat niet mag ontbreken in een vakantie in Frankrijk zijn de beroemde avonturenklimparken. Hoog in de bomen wordt er gebalanceerd met touwen, kabelbanen en moeilijke parcours op kleine en grote hoogtes. Ook dit jaar was de locatie weer erg leuk met parcours van verschillende moeilijkheidsgraad. Met z’n allen deden we het “blauwe” en “paarse” parcours. Zelf heb ik het maar gelaten bij de op één na moeilijkste, het “rode” parcours. Het “zwarte” was ook erg interessant maar na drie uren balanceren zijn de spagaat en slingerpartijen op 15 meter hoogte voor een volgende keer…
Zie ook Vendée (1), Vendée (2) en Vendée (3).


Read the rest of this entry »

28.07.2012 – Vendée (3)

Een bezoek aan La Rochelle was zeker de moeite waard, een mooie en gezellige havenstad. Voordat we de stad ingingen hebben we het schiereiland Ile de Ré bezocht dat met een hoge brug verbonden is aan het vaste land. Na een wandeling door de stad met zijn markten, kerk en artiesten hebben we een bezoek gebracht aan Fort Broyard, een uur varen vanuit de haven van La Rochelle. Op Fort Broyard werden vroeger gevangenen vastgehouden. Nu wordt het gebruikt voor tv spellen en er zijn plannen om er een museum van te maken. Rondom het vakantieverblijf hebben we een aantal malen met onze body-boards gesurfd op de golven van de Atlantische Oceaan.
Zie ook Vendée (1) en Vendée (2).Read the rest of this entry »

28.07.2012 – Vendée (2)

In de stad was een kleine dierentuin die de moeite waard was voor een bezoek. Naast het voeren van de papegaaien was er een fraai gezelschap aan dieren.
Zie ook Vendée (1).

Read the rest of this entry »

28.07.2012 – Vendée (1)

Twee weken op vakantie geweest in de Vendée in Les Sables d’Olonne. We verbleven in een prachtig huis met zwembad en mooi terras en hebben genoten van de omgeving, strand, body-boarden, golf, eten, lezen, zeevissen en nog veel meer.


Read the rest of this entry »

08.07.2012 – Geloof

Vanmorgen hebben we de kerk bezocht en nagedacht over gewoon geloven, de afsluiting van het jaarthema: geloven als gewoon deel van je leven. Een mooi dienst waarin ook nog even werd stilgestaan bij de Ark van Noach. De bouwer ervan was ook in de dienst. De ark kan nu in Dordrecht aanleggen omdat de vergunning afgelopen week is verleend. Erg leuk voor de kinderen om het verhaal van Noach in ware grootte te bekijken. De ark staat ook symbool voor redding. Erg leuk voor de ouderen om daar eens bij stil te staan.

Foto van Rijnmond nieuws

Read the rest of this entry »

07.07.2012 – Branding

Zaterdagochtend even wat klusjes gedaan in en rondom het huis. ‘s Middags met vrouw en jongste kind naar het strand in Noordwijk gegaan. Aanvankelijk om even een drankje te drinken op het terras op het strand maar toch ook maar gegeten want het was aangenaam vertoeven.

Foto met iPhone

Read the rest of this entry »

05.07.2012 – München

Twee dagen werkbezoek in de omgeving van München (Planegg) en op kantoor in het midden van de stad waren de reden voor een werkbezoek. ‘s Avonds wilde ik even ergens wat eten, de Biergarten Augustinus was vol, dan maar naar het hartje van de stad. Bij Opartije ergens midden in een passage heb ik een heerlijke pasta gegeten. Daarna nog even over Marienplatz gewandeld en terug naar hotel met airco. Want het was snikheet.

Read the rest of this entry »

01.07.2012 – Paintball

Afgelopen weekend hebben we vervroegd het partijtje van Noud gevierd. Hij is in augustus jarig net wanneer iedereen op vakantie is. Met een groep van 10 kinderen werd een paintballstrijd ingezet. De jongens en meisje hebben het erg naar hun zin gehad en waren de angst voor de paintball helemaal kwijt na de ervaring van het schieten met verfbommetjes.

Read the rest of this entry »
 

Copying content is not available on hooxies.nl for copyright reasons