Archive for November, 2011

26.11.2011 – Hockey

Terwijl dochterlief ijverig aan de slaag is in haar zaterdagbaan, zijn de jongens onderweg naar de volgende wedstrijd. Deze zaterdag is het weer raak, eerst 15-1 winst voor Noud in een mooie thuiswedstrijd die door Sam gefloten werd. ‘s Avonds wint Sam met zijn team 3-0 uit tegen Pinoké in Amsterdam. De laatste wedstrijd was in de avond; het wordt steeds drukker, ook op het veld.

Read the rest of this entry »

24.11.2011 – Brussel

ict
Om 5.15uur met de auto naar Brussel getogen om een conferentie bij te wonen over patenten en standaarden in het publieke domein. Een interessante dag met name omdat standaarden een belangrijke invloed hebben hoe industrie hun R&D marktconform kunnen inrichten (interoperability). Voorbeelden daarvan zijn 3G, USB en smartgrid.

Read the rest of this entry »

23.11.2011 – München

Voor een tweedaags werkbezoek was ik in München om het team aldaar een aantal dingen te bespreken en te vieren. Eén van de bedrijfsprocessen is ISO9001 gecertificeerd en dat werd gevierd met een drankje en speeches van de top.

Read the rest of this entry »

19.11.2011 – Balans

In een prettig novemberweertje hebben we vandaag twee wedstrijden gespeeld. ‘s Ochtends met Noud in Amsterdam verloren met 3-1 en ‘s middags thuis gewonnen met 8-1. Beide wedstrijden waren van goede kwaliteit en inzet. Dat is echt genieten als je langs de lijnen de mannen aanmoedigt. Een leuke dag na een drukke week.

Read the rest of this entry »

13.11.2011 – AWD

Na ruim drie maanden was er vanochtend vóór het kerkbezoek weer gelegenheid een rondje AWD te wandelen. Opnieuw viel het op dat er weinig vogels waren op een aantal roodborstjes na. Ook was er onderweg veel hertenspul te bewonderen. En dat was vaak wederzijds.
 


Read the rest of this entry »

12.11.2011 – Verlies

Na twee keer winst was er vandaag twee keer verlies. Ondanks de goede teamprestaties kwam dat niet tot uitdrukking in de scores van 3-5 (thuis, Noud) en 4-1 (uit, Sam). Het was wel een zaterdag om van te genieten met het zonnetje lekker in je gezicht.

Read the rest of this entry »

05.11.2011 – Winst

Vandaag dubbele winst, eerst met Noud 4-0 en daarna met Sam 11-1. Dat geeft de burger weer moed, en een heerlijk temperatuurtje op het veld vandaag.

Read the rest of this entry »

04.11.2011 – XC90

Het plezier van de Franse auto heeft plaats gemaakt voor wat stugger rijden in de volvo vierwieler. Een prettige auto met uitstekende wegligging.

Read the rest of this entry »