Archive for December 2011

26.12.2011 – Friesland

De kerstdagen hebben in Friesland doorgebracht bij familie. Op tweede kerstdag hebben een toertje door het Friese landschap gemaakt om de bouw van een woning in het water te bekijken en andere tafereeltjes, waaronder het kerkje in Itens. Met het zonnetje over de weilanden kreeg het gras weer kleur en het landschap was ruim en wijds.
‘s Avonds vierden het kerstdiner met de familie.
Read the rest of this entry »

25.12.2011 – Impossible 4

In Friesland met Annelot en schoonvader naar Mission Impossible 4 geweest. Veel spektakel, mooie opname in Boedapest, gewaagde opnames in Dubai en een typisch geheimedienst verhaal. Erg leuk om te kijken.

Read the rest of this entry »

24.12.2011 – Kerst

Op kertavond zijn we met vrienden naar een van de zes traditionele kerstnachtdiensten geweest. Vooraf hebben we met elkaar gegeten om vervolgens kerst te vieren met mooie samenzang en bezinning. Voor meer informatie, kijk eens op www.meerkerk.nl.

Read the rest of this entry »

21.12.2011 – Feestdagen

Namens vrouw en kinderen wensen we alle familie, vrienden en bekenden fijne kerstdagen en een voorspoedig 2012 toe.

Read the rest of this entry »

10.12.2011 – iPad

Het is zover, laptop eruit, ipad erin. Toch handig voor mail en internet.

Read the rest of this entry »

04.12.2011 – Surprise

De surprises voor het Sinterklaasfeest waren erg geslaagd. Allemaal hadden we een surprise gemaakt en een budget gekregen dat vrij te besteden was door elk gezinslid. De gedichten en surprises waren bijzonder leuk in elkaar gezet.

Read the rest of this entry »

01.12.2011 – Cambridge

Gisteravond vertrokken voor werkbezoek met de vice-president naar een onderzoekscentrum in de buurt van Cambridge. Het hotelletje in Duxford deed denken aan “fawlty towers”: het interieur, de bediening en de jingle bell muziek tijdens het avondeten.

Read the rest of this entry »