Archive for October 2007

24.10.2007 – London

Vandaag met een aantal collega’s uit Den Haag en München een werkbezoek gebracht aan een bedrijf op London Bridge. Met het vliegtuig landen in hartje London was een prachtige ervaring. London Bridge is een brug verder dan Tower Bridge, die heeft twee torens.

Read the rest of this entry »

21.10.2007 – Euromast

Vandaag wilden we een bezoek brengen aan de Ark van Noach die op dit moment in Rotterdam ligt op de kop van zuid (Google Maps), net even onder de Erasmusbrug. Helaas was de boot vandaag gesloten. De ark is een initiatief van Johan Huibers en is bedoeld om aandacht te krijgen voor het Bijbelse verhaal, zie ook de site.

Daarna zijn we naar de Euromast (Google Maps) gegaan om in de Euroscoop Rotterdam vanaf een hoogte van 185 meter te bekijken. Vanuit deze roterende uitzichtstoren en met een heldere lucht zijn alle grote gebouwen en haven van Rotterdam uitstekend te zien. We hebben daarna nog lekker gegeten in het restaurant op 90 meter hoogte met fraai uitzicht over Erasmusbrug en het hotel van de Holland-Amerika lijn.

Read the rest of this entry »

14.10.2007 – Fietsen

Afgelopen weekend hebben we een nieuwe fiets voor Sam gekocht, een safari model van Gazelle. Ook Ingrid had afgelopen week een nieuwe fiets aangeschaft die beter comfort biedt voor rug en bekken. Na jaren van niet langer kunnen fietsen dan een minuut of 20, hebben we vandaag een bescheiden tochtje van 15 km langs de Kaag en ringvaart gemaakt. Het zonnetje was heerlijk aangenaam.

Read the rest of this entry »

07.10.2007 – Fietsen Warmond

Vanmorgen zijn we naar een goeie kerkdienst geweest met prachtig zingen en een scherpe preek. Na de kerk zijn we met zijn allen gaan fietsen naar het bos en meer van Warmond. De zon scheen heerlijk en het temperatuurtje was zeer aangenaam.

Read the rest of this entry »

05.10.2007 – Praag

Vanavond teruggekomen uit Praag na drie dagen conferentie met management van het bedrijf om vernieuwing in de organisatie te brengen. Praag heel even gezien. Een stad om gauw eens naar terug te gaan: schoon, mooie gebouwen, modern en groen.


Read the rest of this entry »
 
Don`t copy text!