Archive for June 2013

28.06.2013 – Geslaagd

Annelot is geslaagd voor haar havo. De diplomauitreiking was een bijzondere gebeurtenis. School, leerlingen en ouders waren in de aanloop naar de examenuitslag toch wel gespannen over de geldigheidsverklaring van de overheid in het licht van de examendiefstal en fraude door een aantal mafkezen. Gelukkig is de afloop goed en wel voor 98% van de leerlingen van deze lichting. Een feestelijke avond voor een prachtig resultaat. Gefeliciteerd aan alle geslaagden.

Read the rest of this entry »

22.06.2013 – Gala 40

In 1973 werd de Europese Patent Conventie in het leven geroepen. ls organisatie verantwoordelijk voor de verlening daarvan, werd door het personeel een galafeest gehouden op de SS Rotterdam.

Read the rest of this entry »

20.06.2013 – Riga

Vanmorgen zijn we teruggekomen van een kort zakenbezoek aan Riga. Tussen de bedrijven door konden we een wandeling maken door de oude stad en genieten van het uitzicht over de stad en zijn baai. Riga is de hoofdstad van Letland, de middelste van de drie Baltische staten. Het is echt de moeite waard om eens te bezoeken, net als Estland.Read the rest of this entry »