Archive for July 2007

28.07.2007 – Google Talk

Vandaag Google Talk eens geinstalleerd. Zal ook eens moeten chatten, maar dan niet met MSN. Het moet leuk blijven. Wil je mijn Google Talk gmail adres, reageer even in het “comment” gedeelte.

Read the rest of this entry »

27.07.2007 – DMC-TZ3

Nieuwe compacte digicamera aangeschaft voor de binnenzak i.p.v. rugzak, een Panasonic. Verrassend mooi resultaat voor zo’n compact ding met tien keer zoom. Zie ook de site van Digital Photography Review.

Read the rest of this entry »

21.07.2007 – Noud partijtje

Noud wordt straks 5 jaar. Omdat alle vriendjes dan op vakantie zijn, hebben we nu zijn partijtje gevierd. Een brandweerpartijtje met echt vuur dat geblust moet worden, met het redden van dieren uit de boomhut en het redden van een poes uit de boom. Noud wil gauw weer zo’n partijtje.


Read the rest of this entry »

16.07.2007 – München

Op werkbezoek geweest in München voor 2 dagen om overleg te voeren over een project. ‘s Avonds uit eten geweest buiten in een biergarten in een buiten temperatuur van ongeveer 35 graden. Echt warm.
(Fotos van Natasha Hadfield)

Read the rest of this entry »

30.06.2007 – Waddenzee

Omdat mijn nichtje Ylse geslaagd is voor haar HAVO diploma hebben we een BBQ-feest gehad en een boottocht met een oud marineschip op de Waddenzee. De tocht begon vanaf Lauwersoog richting Schiermonnikoog. Een leuke en plezierige tocht met familie en bekenden.

Read the rest of this entry »