29.09.2019 – Woerden (1)

Sam’s wedstrijd tegen Woerden werd vandaag gewonnen met 2-1. Al gauw stond Hisalis met 0-1 achter maar dat werd in de eerste helft nog teruggebracht naar 1-1. Sam werd “man of the match” vandaag net als in de wedstrijd op 10.03.2019 ook tegen Woerden! Zelf raakte ik in gesprek met de beoordelaar van de scheidsrechters die ik op de laatste bondsavond had ontmoet. Gisteren ben ik zelf beoordeeld en heb weer een paar puntjes huiswerk gekregen. Ik hoop van die wedstrijd nog fotomateriaal te krijgen. Vandaag stond Sam goed te spelen met veel acties van achteren uit in de cirkel. Door het slechte weer was iedereen nat tot aan het hemd. Ik had van te voren de camera en lens in plastic ingepakt als bescherming tegen de regen. Ik was blij met de voorzorg want het was niet normaal. 

Total views: 31

Leave a Reply