02.04.2010 – AWD (ii)

Onze wandeling kreeg een leuk vervolg. Bij de waterbekkens stond er plotseling een vos op ons pad. Hij was erg tam en liet zich uitgebreid fotograferen. Het was een vrouwtje, kijk maar eens: ze plaste tussen de benen op de eerste foto van de tweede rij). Ze kwam zelfs tot een halve meter bij Ingrid. Op de terugweg kwamen we nog een vos tegen maar die schrok zo dat hij snel de benen nam.
 




Total views: 1323

7 Comments »

 
  • Kan je het niet laten om me pijn te doen!

  • Bij de weg ….. ze zijn wel mooi

  • Miranda says:

    Hoi Auke,
    Jeetje wat een geluk! Schitterende foto’s hoor!
    Groetjes,Miranda

  • Ghita says:

    Oh wat mooi zeg, en weet je dat ik daar ook ben geweest op die dag (tenminste, als dit Kippendellen is) en geen vos heb gezien. Ik hoop komende week meer geluk te hebben, want het is echt prachtig, zo’n ontmoeting.
    groetjes Ghtia

  • Loes says:

    Beste Auke,
    Leuk dat je ook op mijn site geweest bent, en bedankt voor je complimenten. Je hebt de vos er zelf ook prachtig op staan.
    Ik hoef je niet te vragen waarom je je google zoekopdracht had gegeven, waardoor je bij mij terecht kwam, dat is duidelijk.
    Ik zou je wel willen vragen wat minder ruchtbaarheid aan deze locatie te willen geven ( ik dacht dat ik zelf alle aanwijzingen verwijderd had) Deze ontmoetingen met de vos zijn prachtig, maar we willen toch niet dat hier straks hordes fotografen staan? Dus liever voorzichtig met het noemen van namen en het plaatsen van route-aanduidingen. Niet om deze locatie voor me zelf te houden, maar stel dat deze vos straks jongen heeft, dan worden ze aardig opgejaagd en zullen ze genoodzaakt zijn een ander heenkomen te zoeken,.
    Hoop op je begrip.
    Groetjes,
    Loes

  • de bossies! says:

    Hoi Auke
    Ik heb het erg druk gehad..Dus vandaar wat later:)
    Maar wat heb je mooie foto’s geschoten van de vos.
    Ja helemaal geweldig.
    En als ik de twee laatste berichtjes zo ziet…Is de nieuwe lens al helemaal geintegreerd.
    Wat een Dag..Zeker de bovenste foto..TOP!!
    Gr Henk Bos

  • Miranda says:

    Hoi Auke,
    Ik weet niet of ze dezelfde is , maar ze lijkt er inderdaad wel op!

    Groetjes,Miranda

 

Leave a Reply

 
Don`t copy text!