Archive for the ‘fietsen’ Category

06.08.2019 – Zandvoort

Voor vandaag was het een keertje fietsen in plaats van wandelen. Ik had een kleine route uitgestippeld vanuit Ruigenhoek voorbij Langevelderslag en dan achter de AWD langs naar Zandvoort. Er stond een behoorlijk sterke wind die ons zo maar in Zandvoort bracht. Daar pakten we even een terrasje op het strand en lieten ons even afkoelen in de wind die vanuit het zuiden over het strand blies. Helaas ging de wind niet liggen en was het een flinke ploeter de duinen op en af.
 
Read the rest of this entry »

18.07.2018 – Vancouver 🇨🇦

De zomervakantie is begonnen en zo ook het inpakken van de koffers. De vakantiereis begint in Vancouver en via Vancouver Island naar de parken weliswaar in de camper (“RV” zoals ze dat in Canada en VS noemen, Recreational Vehicle). Voordat we in de camper stappen, zijn we gaan fietsen in Vancouver en omgeving. Het is een prachtig gezicht om de watervliegtuigen te zien komen en gaan. Vancouver is heel geschikt voor de fietser. We bezochten natuurlijk het Stanley Park, via de Lions Gate Bridge naar Capilano en daarna nog door “downtown” via Sinclair Centre, Canada Palace en langs het in aanbouw zijnde Vancouver House weer terug naar het hotel. Heerlijk eten kun je bij Joey en vliegen kun je bij Flyover Canada (een aanrader).
Voor alle items, zie Canada 2018.


Read the rest of this entry »

18.10.2010 – Hoge Veluwe

De herfstvakantie hebben we met gezin gevierd in een hotel in het oosten des lands. We hebben een bezoek gebracht aan de Hoge Veluwe (helaas was Kröller-Müller gesloten op maandag) en gefietst op de witte fietsen door het park. Prachtig weer en mooie natuur met herfstkleuren. Meer foto’s volgen over Burgerszoo, kasteel Doorwerth en Legoworld in de volgende blogs.


Read the rest of this entry »

04.07.2009 – Fietsen

Het mooie weer was aanleiding om samen met Ingrid te gaan fietsen. Eerst langs de Kaag en daarna via Burgerveen terug langs de A44. Onderweg hebben we even een terrasje gepakt met uitzicht over de ringvaart.

Read the rest of this entry »

04.07.2008 – Snake

Voor zijn verjaardag krijgt Noud een grotere fiets, een Batavus Snake in blauw/geel. Hij fietst er meteen mee weg in het park.

Read the rest of this entry »

27.04.2008 – Fietsen

Afgelopen weekend waren pake en beppe op bezoek met fietsen. Op zaterdag zijn ze naar Tulipland geweest en op zondag hebben we met z’n allen gefietst langs de bollen die volop in kleur staan.

Read the rest of this entry »

14.10.2007 – Fietsen

Afgelopen weekend hebben we een nieuwe fiets voor Sam gekocht, een safari model van Gazelle. Ook Ingrid had afgelopen week een nieuwe fiets aangeschaft die beter comfort biedt voor rug en bekken. Na jaren van niet langer kunnen fietsen dan een minuut of 20, hebben we vandaag een bescheiden tochtje van 15 km langs de Kaag en ringvaart gemaakt. Het zonnetje was heerlijk aangenaam.

Read the rest of this entry »

23.09.2007 – Vlieland

We zijn met de familie van Ingrid’s kant een weekendje naar Vlieland geweest. We hebben van het eiland en het mooie weer (en kleuren) genoten ondanks dat Annelot en Sam na elkaar ziek werden. We hebben fietsen gehuurd, inclusief een kindertandem.Read the rest of this entry »

07.04.2007 – Fiets voor Sam

Sam heeft een nieuwe fiets gekregen omdat zijn oude te klein werd. Onderweg naar opa en oma hebben we eentje in Donkerbroek kunnen kopen.

Read the rest of this entry »