09.07.2019 – Pepermolen
Voordat iedereen op vakantie gaat gaf mijn vorige hoofddirecteur het startschot om met alle managers bij elkaar te komen. We deden dat in restaurant De Pepermolen met een heerlijk 6-gangen menu dat er als volgt uit zag. ENTREE: Sneeuwkrab, Avocado, Sesam, Kokkels, Schuim Van Kokkel En Verjus. 1e TUSSENGERECHT: Makreel Zacht Gegaard, Oosters Garnituur, Okra, Nori, Cherrytomaat. 2e TUSSENGERECHT: Macaron Van Zwarte Curry, Beluga Linzen, Kikkererwten En Granaatappel. HOOFDGERECHT: Kalfslende, Schuim Van Met Vadouvan Getrokken Jus De Veau, Doperwten, Geroosterde Granny Smith En Knolraap. KAZEN: Diverse Hollandse Kazen Met Notenbrood En Vijgen Mosterd. DESSERT: Aardbei, Viool, Rooibos, Boerenroomijs. Het restaurant heeft een uitstekende keuken en het eten was enorm gezellig.
Total views: 211