02.02.2020 – Arbitrage

Vandaag was ik scheidsrechter bij het meiden team van Sam die met twee keer winst de kampioenstitel officieus binnenhaalden in Leiderdorp. Er zijn nog twee wedstrijden te spelen en die zouden in theorie nog voor gevaar kunnen zorgen als er op eigen verlies en buitengewoon doelsaldo van de tegenstanders nog gekke dingen zouden gebeuren.
Daarna speelde Sam zelf tweemaal met de H1 waar ik ook de scheidsrechter was. Die wedstrijden waren wel intensiever omdat de heren harder spelen en verbaal het altijd beter weten dan de scheidsrechter. Dat zijn goede leermomenten waar je sterker in wordt en ook evalueert wat je anders zou hebben kunnen doen. Ook bij het meiden team waren zeker 3 leerpunten de ik meeneem voor een volgende ontmoeting. Fluiten is echt leuk.

Total views: 14

Leave a Reply