13.09.2020 – Sleeppush

Het begon al een tijdje te kriebelen om de camera weer mee te nemen naar de hockey. De telelens is te zwaar voor normaal uit de hand fotograferen en van de artsen mag ik mijn linkerarm beslist niet belasten. De oplossing is met de monopod fotograferen. Vanmiddag was de eerste gelegenheid omdat Sam met de H1 tegen de Zwaluwen speelde. De eerste tegengoal viel snel maar die werd daarna gauw rechtgezet. In de tweede helft nam Sam een strafcorner, sleepte de bal hard onder de lat en scoorde 3-1. Dat voelde goed na alle blessure leed van de afgelopen maanden. De wedstrijd eindigde in 6-1, eigenlijk een beetje geflatteerd want de tegenstander stond ook goed te spelen maar maakte de kansen op de helft van Hisalis niet af.
Zie ook: hockeydenhaag.nl, Hisalis webnieuws en Blik op Lisse.